Рецепт Бешамель в мікрохвильовці фото

Бешамель в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.

Бешамель - класичний соус, який підходить практично до всіх страв. Він хороший з пастою, куркою, м'ясом, овочами. Готувати його можна на плиті або в мікрохвильовій печі. Якість соусу не постраждає.

Опис приготування:

Бешамель в мікрохвильовці готувати просто. Задача одна - прогрівати і перешивати соус. Соус вийде більш рідким, якщо ви додасте менше борошна.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Білий або чорний перець - За смаком
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 1
1. Розтопити масло в мікрохвильовці.
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 2
2. До розтопленого масла додайте борошно. Перемішайте віночком.
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 3
3. Прогрійте олійно-борошняну суміш в мікрохвильовій печі до утворення бульбашок.
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 4
4. Додайте в соус молоко і ще раз нагрійте до бульбашок. Виберіть бешамель з мікрохвильовки і гарненько збийте вінчиком.
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 5
5. Нагрівайте соус в мікрохвильовці до загустіння.
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 6
6. Виберіть бешамель з мікрохвильовки, приправити сіллю, поперчіть.
бешамель в мікрохвильовці - фото крок 7
7. Перемішайте і перелийте в соусницю або викладіть прямо на блюдо. Смачного!

Схожі рецепти