Рецепт Баранина з кабачками фото

Баранина з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

За цим рецептом завжди виходить смачна і ситна баранина з кабачками. Помідори роблять блюдо ніжним і соковитим, а спеції підкреслюють смак м'яса. Спробуйте самі!

Опис приготування:

Приступаємо до приготування баранини з кабачками.

1. Чистий і Мельк porubite цибулю, наріжте помідори, попередньо очистивши їх від шкірки. Наріжте кабачки і м'ясо. Кабачки очистіть від шкірки. Морква почистіть, промийте, натріть на тертці.

2. Баранину промийте, поріжте шматочками, виріжте плівочки. Обсмажте баранину на маслі на середньому вогні, викладіть в окремий посуд, а в витопився жирі пасеруйте цибулю.

3. Додайте до цибулі половину помідорів і трохи тушкуйте.

4. Після цього викладіть в сковороду м'ясо і кабачки і тушкуйте до готовності.

5. Морква обсмажте на вершковому маслі і за кілька хвилин до готовності додайте до м'яса разом з помідорами. Додати сіль.

6. У готову страву влийте трохи лимонного соку, прикрасьте посіченою зеленню.

Подавайте на стіл гарячим.

Смачного!

  • Баранина - 350 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль, зелень - За смаком
Приступаємо до приготування баранини з кабачками.

1. Чистий і Мельк porubite цибулю, наріжте помідори, попередньо очистивши їх від шкірки. Наріжте кабачки і м'ясо. Кабачки очистіть від шкірки. Морква почистіть, промийте, натріть на тертці.

2. Баранину промийте, поріжте шматочками, виріжте плівочки. Обсмажте баранину на маслі на середньому вогні, викладіть в окремий посуд, а в витопився жирі пасеруйте цибулю.

3. Додайте до цибулі половину помідорів і трохи тушкуйте.

4. Після цього викладіть в сковороду м'ясо і кабачки і тушкуйте до готовності.

5. Морква обсмажте на вершковому маслі і за кілька хвилин до готовності додайте до м'яса разом з помідорами. Додати сіль.

6. У готову страву влийте трохи лимонного соку, прикрасьте посіченою зеленню.

Подавайте на стіл гарячим.

Смачного!

Схожі рецепти