Баранина з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом завжди виходить смачна і ситна баранина з кабачками. Помідори роблять блюдо ніжним і соковитим, а спеції підкреслюють смак м'яса. Спробуйте самі!
Приступаємо до приготування баранини з кабачками.
1. Чистий і Мельк porubite цибулю, наріжте помідори, попередньо очистивши їх від шкірки. Наріжте кабачки і м'ясо. Кабачки очистіть від шкірки. Морква почистіть, промийте, натріть на тертці.
2. Баранину промийте, поріжте шматочками, виріжте плівочки. Обсмажте баранину на маслі на середньому вогні, викладіть в окремий посуд, а в витопився жирі пасеруйте цибулю.
3. Додайте до цибулі половину помідорів і трохи тушкуйте.
4. Після цього викладіть в сковороду м'ясо і кабачки і тушкуйте до готовності.
5. Морква обсмажте на вершковому маслі і за кілька хвилин до готовності додайте до м'яса разом з помідорами. Додати сіль.
6. У готову страву влийте трохи лимонного соку, прикрасьте посіченою зеленню.
Подавайте на стіл гарячим.
Смачного!
- Баранина - 350 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль, зелень - За смаком
1. Чистий і Мельк porubite цибулю, наріжте помідори, попередньо очистивши їх від шкірки. Наріжте кабачки і м'ясо. Кабачки очистіть від шкірки. Морква почистіть, промийте, натріть на тертці.
2. Баранину промийте, поріжте шматочками, виріжте плівочки. Обсмажте баранину на маслі на середньому вогні, викладіть в окремий посуд, а в витопився жирі пасеруйте цибулю.
3. Додайте до цибулі половину помідорів і трохи тушкуйте.
4. Після цього викладіть в сковороду м'ясо і кабачки і тушкуйте до готовності.
5. Морква обсмажте на вершковому маслі і за кілька хвилин до готовності додайте до м'яса разом з помідорами. Додати сіль.
6. У готову страву влийте трохи лимонного соку, прикрасьте посіченою зеленню.
Подавайте на стіл гарячим.
Смачного!