Баранина в духовці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо два в одному. З одного боку тушкована в рукаві баранина виходить дуже ніжною і соковитою. А з іншого боку прямо в тому ж рукаві готуються овочі, які будуть прекрасним гарніром.
Приготувати баранину з овочами в рукаві дуже просто. Спочатку поріжте всі овочі, змішайте їх з сіллю і перцем і викладіть в рукав. Часник видавити через прес, змішайте його з маслом, чебрецем, сіллю і перцем і змастити цією сумішшю баранину. Покладіть її в рукав до овочів і запікайте в духовці півтори години при 180 градусах. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Баклажан - 1 штука
- Patisson - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибуля пориста - 150 грам
- Чебрець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Зелена цибуля поріжте кільцями.
Помідори поріжте кубиками.
Патисони поріжте невеликими шматочками.
Так само поступите і з баклажанами.
Видаліть з перцю насіння і поріжте соломкою.
Змішайте всі нарізані овочі, посоліть і поперчіть за смаком.
Потім викладіть їх в рукав для запікання.
Часник видавити через прес, змішайте його з маслом, чебрецем, сіллю і перцем.
Отриманою сумішшю змастити м'ясо.
І додайте його в рукав до овочів.
Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте протягом півтори години.