Баранина з картоплею в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх улюблених страв, дуже смачне, ситне і ароматне. Кожен раз готую з задоволенням і хочу поділитися рецептом. Беріть на озброєння.
Баранину з картоплею в рукаві готуйте так: спочатку поріжте м'ясо, цибуля і картопля. З баранини попередньо видаліть жилки і плівки. Потім злегка обсмажте м'ясо. Змішайте в окремому посуді сіль, спеції і масло. Закладіть в рукав всі інгредієнти - м'ясо, цибуля і картопля, полийте олією зі спеціями і запікайте в духовці півтори години при 200 градусах. Подавайте на стіл гарячим зі свіжою зеленню. Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо помийте і видаліть зайві жилки, плівки і жир. Поріжте на шматки.
Обсмажте на олії до легкої скоринки.
Картопля очистіть і крупно поріжте. Якщо у вас молода картопля, як у мене, можна просто добре вимити, не очищаючи.
Крупно поріжте цибулю.
Змішайте в окремому посуді сіль, спеції і масло.
Розігрійте духовку до 200 градусів. М'ясо, цибуля і картопля складіть в рукав, полийте олією ос спеціями і відправте запікатися на півтори години. Перед подачею на стіл, посипте свіжою зеленню.