Рецепт Баранина з овочами в рукаві фото

Баранина з овочами в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Особливість цього рецепта в тому, що перед запіканням ми будемо м'ясо маринувати. Завдяки цьому воно стане, ніжніше, м'якше і ароматні. Що дуже позитивно відіб'ється на блюді в цілому.

Приготування баранини з овочами в рукаві почнемо з маринування м'яса. Для цього покладіть його в миску, сіль і poperčite, наливати 2 столовими ложками рослинного масла, додайте кілька горошин перцю, гілочку розмарину і 3-4 гілочки кропу і маринують 2 годину. Морква, кабачок і перець поріжте, змішайте з ложкою олії і посоліть. У помідор видаліть шкірку, наріжте кружальцями, приправити сіллю, поперчіть. Викладіть інгредієнти в рукав в такому порядку - спочатку суміш овочів, потім м'ясо з маринадом, і нарешті помідори. В рукаві зробіть кілька отворів ножем і запікайте 55 хвилин при 190 градусах. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

  • Баранина - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Гілочка кропу - 3-4 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець горошком і мелений - За смаком
баранина з овочами в рукаві - фото крок 1
М'ясо помийте, сіль і poperčite, наливати 2 столовими ложками рослинного масла, додайте кілька горошин перцю, гілочку розмарину і 3-4 гілочки кропу. Залиште в прохолодному місці на 2 години маринуватися.
баранина з овочами в рукаві - фото крок 2
Тим часом підготуйте овочі. Кабачок, морква і перець поріжте великими брусками. Змішайте їх, посоліть і додайте ложку масла.
баранина з овочами в рукаві - фото крок 3
Видаліть у помідор шкірочку і поріжте гуртками. Викладіть їх на тарілку, сіль і poperčite.
баранина з овочами в рукаві - фото крок 4
У рукав для запікання спочатку викладіть суміш кабачка, моркви і перцю.
баранина з овочами в рукаві - фото крок 5
Потім м'ясо з маринадом, і зверху кружечки помідор.
баранина з овочами в рукаві - фото крок 6
Зауважте кінці рукава і зробіть в ньому 3-4 отвори ножем. Запікайте в духовці при 190 градусах 55 хвилин. Готову страву вийміть з духовки, дайте трохи постояти і викладіть на тарілку.

Схожі рецепти