Баранина з овочами в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Особливість цього рецепта в тому, що перед запіканням ми будемо м'ясо маринувати. Завдяки цьому воно стане, ніжніше, м'якше і ароматні. Що дуже позитивно відіб'ється на блюді в цілому.
Приготування баранини з овочами в рукаві почнемо з маринування м'яса. Для цього покладіть його в миску, сіль і poperčite, наливати 2 столовими ложками рослинного масла, додайте кілька горошин перцю, гілочку розмарину і 3-4 гілочки кропу і маринують 2 годину. Морква, кабачок і перець поріжте, змішайте з ложкою олії і посоліть. У помідор видаліть шкірку, наріжте кружальцями, приправити сіллю, поперчіть. Викладіть інгредієнти в рукав в такому порядку - спочатку суміш овочів, потім м'ясо з маринадом, і нарешті помідори. В рукаві зробіть кілька отворів ножем і запікайте 55 хвилин при 190 градусах. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- Баранина - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Гілочка розмарину - 1 штука
- Гілочка кропу - 3-4 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець горошком і мелений - За смаком