Баранина тушкована з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Смачно приготована баранина запорука відмінного обіду або вечері. Ще краще, якщо приготовану страву виступає як гарнір, так і друге. Блюдо баранина тушкована з помідорами поєднує все це в собі.
Крім баранини в нашому рецепті ще бере участь і картопля, що і робить блюдо повноцінним. Час на підготовку буде витрачено досить, але при цьому ви отримаєте дивно ніжне і м'яке м'ясо і соковитий гарнір разом. Давайте приготуємо рецепт баранини тушкованою з помідорами з фото.
- Баранина - 1 кілограм
- Помідор - 1, 5 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 800 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Зіра, koriandr, сіль, перець - За смаком
1. Займемося помідорами. Для цього нам необхідно очистити їх від шкірки, опускаємо їх в окріп на 10 секунд, знімаємо шкірку і розрізаємо на великі часточки. Складаємо в казанок. Ставимо на середній вогонь і злегка мнемо, щоб виділився сік
2. Баранину необхідно промити і порізати на шматочки і викласти поверх помідор, робимо вогонь маленьким і тушкуємо близько 1 годину. Додаємо в казанок з помідорами і м'ясом сіль, приправи.
3. Промиваємо і очищаємо від шкірки морква, часник і картопля. Картоплю нарізаємо великими шматочками, морква нарізаємо брусочками або кружальцями, як вам більше подобається, часник нарізаємо часточками. Додаємо до нашого готується страви морква, картопля і часник.
4. Через годину наша страва у власному соку готове! Зверху можна посипати свіжою зеленню і подавати до столу! Смачного!