Баранина, тушкована з цибулею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви все ще думаєте, що баранина вимагає тривалого маринування, щоб трохи розм'якшиться і позбутися від запаху, - ви помиляєтесь! розповім, як зробити баранину, тушковану з луком і помідорами!
Взагалі, повинна сказати, що це не просто черговий рецепт приготування баранини, тушкованою з цибулею і помідорами, а прямо-таки диво якесь! Адже хто вже раніше знайомився з бараниною, повинно бути, знає, що від характерного запаху важко позбутися, та й м'ясо без попередньої підготовки часто виходить жорстким. Але ось хороші стиглі помідори, або томатне пюре творять диво! І запах зникає, і смак змінюється на краще! Загалом, розповім, як зробити баранину, тушковану з луком і помідорами, а ви спробуйте!
- Баранина - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки (або 3 ст.Л. Томатної пасти, або стакан томатного пюре)
- Вода - 1 літр
- Зіра - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
1. Цибулю ріжемо півкільцями, морква, - соломкою. Добре розігріваємо в сковороді з товстими стінками масло разом з меленої зирой, і обсмажити в ньому овочі.
2. Додамо томатне пюре або подрібнені свіжі помідори. Перемішаємо, вогонь зменшуємо.
3. Тепер додамо баранину, і тушкуємо до готовності м'яса.
4. Блюдо готово! Смачного!