Рецепт Баранина, тушкована з цибулею і помідорами фото

Баранина, тушкована з цибулею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви все ще думаєте, що баранина вимагає тривалого маринування, щоб трохи розм'якшиться і позбутися від запаху, - ви помиляєтесь! розповім, як зробити баранину, тушковану з луком і помідорами!

Взагалі, повинна сказати, що це не просто черговий рецепт приготування баранини, тушкованою з цибулею і помідорами, а прямо-таки диво якесь! Адже хто вже раніше знайомився з бараниною, повинно бути, знає, що від характерного запаху важко позбутися, та й м'ясо без попередньої підготовки часто виходить жорстким. Але ось хороші стиглі помідори, або томатне пюре творять диво! І запах зникає, і смак змінюється на краще! Загалом, розповім, як зробити баранину, тушковану з луком і помідорами, а ви спробуйте!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки (або 3 ст.Л. Томатної пасти, або стакан томатного пюре)
  • Вода - 1 літр
  • Зіра - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
баранина, тушкована з цибулею і помідорами - фото крок 1
1. Цибулю ріжемо півкільцями, морква, - соломкою. Добре розігріваємо в сковороді з товстими стінками масло разом з меленої зирой, і обсмажити в ньому овочі.
баранина, тушкована з цибулею і помідорами - фото крок 2
2. Додамо томатне пюре або подрібнені свіжі помідори. Перемішаємо, вогонь зменшуємо.
баранина, тушкована з цибулею і помідорами - фото крок 3
3. Тепер додамо баранину, і тушкуємо до готовності м'яса.
баранина, тушкована з цибулею і помідорами - фото крок 4
4. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти