Баранина тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і м'яке м'ясо завжди буде цінуватися на вашому столі. Спробуйте здивувати своїх домочадців смачною бараниною, овочі зраджують м'яса м'якість і соковитість, а додані приправи роблять його ароматним.
Простий набір продуктів дозволяє приготувати баранину тушковану з луком практично в будь-якому місці, якби ви були на дачі або будинку. У будь-якій ситуації воно буде до столу, не тільки під час обіду і вечері, але також якщо до вас збираються прийти гості. Експериментуйте з гарнірами, і ви отримаєте блюдо, яка не буде набридати і його захочеться, є знову і знову. Рецепт приготування баранини тушкованою з лукою читайте у нас.
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 300 грам
- Морква - 400 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Зіра - 2 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
1. Займемося підготовкою овочів. Цибулю і моркву чистимо, моєму. Цибулю нарізаємо півкільцями, морква нарізаємо соломкою.
2. Баранину необхідно промити, обсушити і нарізати шматками.
3. У глибоку сковороду виливаємо рослинне масло, розігріваємо. У сковороду додаємо м'ясо і обсмажуємо до золотистої скоринки.
4. Тепер необхідно буде додати цибулю, морква, додати сіль і зіру, перемішуємо і обсмажуємо хвилин 5-10.
5. Додати перець, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько двох годин, щоб уникнути пригорання, необхідно періодично помішувати. Рецепт приготування баранини тушкованою з цибулею готовий! Додайте до гарячого рис і подавайте на обід або вечерю, смачного!