Рецепт Баранина з цибулею фото

Баранина з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування баранини з карамелізований цибулею, засмажені в коричневому цукрі і бальзамічний оцет

Опис приготування:

Баранина відмінно поєднується з карамелізований цибулею. Прекрасна заміна традиційному м'ятного соусу! Простий і легкий у приготуванні карамелізованими лук прекрасна добавка до баранини. Найкраще підійде червона цибуля, щоб додати страві кольору.

  • Баранина - 400 грам
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Коричневий цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
баранина з цибулею - фото крок 1
1. Не так важливо дотримуватися чітких пропорцій, зазначених в рецепті. Керуйтеся своїм смаком. Смак карамелізованого червоної цибулі дуже залежить від свіжості лука і типу бальзамічного оцту. Кожен раз карамелізований лук має трошки різний смак.
баранина з цибулею - фото крок 2
2. Червоний цибулю нарізати. Чи не різати дуже дрібно. Включити гриль на середній вогонь. Вершкове масло покласти на сковорідку, вершкове масло влити на сковорідку і поставити її на середній вогонь. Коли масло розтопиться, додати червоний цибулю і часто помішувати протягом 10 хвилин. Баранину покласти на гриль і готувати приблизно 15 хвилин. Під час готування баранину 1 раз перевернути.
баранина з цибулею - фото крок 3
3. Продовжувати смажити червоний лук ще 5 хвилин, поки він не почне карамелізуватися. Додати цибулю, бальзамічний оцет м коричневий цукор. Продовжувати смажити цибулю, постійно помішуючи, ще 10 хвилин, поки більшість бальзамічного оцту не випарується. Баранину подавати на стіл негайно. При бажанні можна подати гарнір з овочів.

Схожі рецепти