Баранина з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування баранини з карамелізований цибулею, засмажені в коричневому цукрі і бальзамічний оцет
Баранина відмінно поєднується з карамелізований цибулею. Прекрасна заміна традиційному м'ятного соусу! Простий і легкий у приготуванні карамелізованими лук прекрасна добавка до баранини. Найкраще підійде червона цибуля, щоб додати страві кольору.
- Баранина - 400 грам
- Червона цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 15 грам
- Часник - 1 зубчик
- Коричневий цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1. Не так важливо дотримуватися чітких пропорцій, зазначених в рецепті. Керуйтеся своїм смаком. Смак карамелізованого червоної цибулі дуже залежить від свіжості лука і типу бальзамічного оцту. Кожен раз карамелізований лук має трошки різний смак.
2. Червоний цибулю нарізати. Чи не різати дуже дрібно. Включити гриль на середній вогонь. Вершкове масло покласти на сковорідку, вершкове масло влити на сковорідку і поставити її на середній вогонь. Коли масло розтопиться, додати червоний цибулю і часто помішувати протягом 10 хвилин. Баранину покласти на гриль і готувати приблизно 15 хвилин. Під час готування баранину 1 раз перевернути.
3. Продовжувати смажити червоний лук ще 5 хвилин, поки він не почне карамелізуватися. Додати цибулю, бальзамічний оцет м коричневий цукор. Продовжувати смажити цибулю, постійно помішуючи, ще 10 хвилин, поки більшість бальзамічного оцту не випарується. Баранину подавати на стіл негайно. При бажанні можна подати гарнір з овочів.