Баранина з помідорами в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами оригінальним, але простим рецептом баранину з помідорами в фользі. Виходить дуже соковите і ситне блюдо, на святі з'їдається моментом! Ароматне і дуже апетитне, спробуйте!
Мені особливо подобається цей рецепт приготування баранини з помідорами в фользі тим, що при мінімальних зусиллях результат виходить навіть більше, ніж просто хорошим. М'ясо м'яке, соковите, з приємною кислинкою від помідорів, і гострим доповненням у вигляді часничку. Словом, просто чудова баранина з помідорами в фользі в домашніх умовах тепер під силу кожній господині! Спробуйте, вам сподобається!
- Баранина - 1.5 кілограма (бараняча нога)
- Помідори - 6 штук
- Часник - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. З м'яса обрізаємо надлишки жиру і шкірки, промиваємо і обсушити. Помідори ріжемо тонкими скибочками, а часник ділимо на зубчики, і нарізаємо їх пластинками.
2. А тепер робимо в м'ясі надрізи, і фаршируємо баранину по всьому периметру часником і помідори. Обсипаємо сіллю і спеціями.
3. Деко застилає фольгою в два шари. Викладаємо м'ясо, накриємо зверху фольгою, і листя 40 хвилин. Якраз нагріється до 200 духовка за цей час. Розміщуємо туди м'ясо, і запікаємо 30-40 хвилин.
4. Обов'язково проткніть м'ясо, перевірте на готовність, і якщо ще не до кінця пропеклося, - зніміть верхню фольгу, і запікайте до рум'яної скоринки. Смачного!