Рецепт Баранина в духовці у фользі фото

Баранина в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Всім любителям м'яса присвячується. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати баранину в духовці у фользі, то у вас сьогодні є унікальна можливість, щоб здійснити бажане.

Опис приготування:

Успіх в приготуванні цієї страви залежить від продуктів, які ви будете використовувати. М'ясо повинно бути кімнатної температури, тому його необхідно розморозити заздалегідь. В разі, якщо всі продукти будуть підібрані якісно, результат не змусить себе чекати. У підсумку ви отримаєте дивовижне блюдо, ароматне і соковите.

  • Баранина (стегно) - 2 кілограма
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Розмарин свіжий (гілочки) - 4 штуки
  • Червоне вино, сухе - 150 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло (топлене) - 1 Ст. Ложка
1
Для початку духовку необхідно розігріти до 220 градусів. М'ясо баранини необхідно покласти на обробну дошку шкіркою до верху. У ній необхідно зробити невеликі надрізи, в які слід вставити шматочки часнику.
2
Форму для випікання необхідно попередньо змастити оливковою олією по всій поверхні. М'ясо баранини гарненько розтираємо сіллю і перцем так, щоб спеції проникли вглиб м'яса. Випікаємо в духовці протягом 55 хвилин.
3
Після цього баранину необхідно дістати, поруч укласти гілочки розмарину і загорнути у фольгу. Прибираємо в тепле місце на 6 годин. Протягом цього часу баранина встигне ввібрати аромат розмарину, а також пустить сік, що зробить її ще більш соковитою.
4
Подавати з вершковим соусом або бешамель. Соус можна приготувати з вершкового масла і борошна зі спеціями. Баранина в духовці у фользі готова, смачного!

Схожі рецепти