Баранина в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям м'яса присвячується. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати баранину в духовці у фользі, то у вас сьогодні є унікальна можливість, щоб здійснити бажане.
Успіх в приготуванні цієї страви залежить від продуктів, які ви будете використовувати. М'ясо повинно бути кімнатної температури, тому його необхідно розморозити заздалегідь. В разі, якщо всі продукти будуть підібрані якісно, результат не змусить себе чекати. У підсумку ви отримаєте дивовижне блюдо, ароматне і соковите.
- Баранина (стегно) - 2 кілограма
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Розмарин свіжий (гілочки) - 4 штуки
- Червоне вино, сухе - 150 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло (топлене) - 1 Ст. Ложка
1
Для початку духовку необхідно розігріти до 220 градусів. М'ясо баранини необхідно покласти на обробну дошку шкіркою до верху. У ній необхідно зробити невеликі надрізи, в які слід вставити шматочки часнику.
2
Форму для випікання необхідно попередньо змастити оливковою олією по всій поверхні. М'ясо баранини гарненько розтираємо сіллю і перцем так, щоб спеції проникли вглиб м'яса. Випікаємо в духовці протягом 55 хвилин.
3
Після цього баранину необхідно дістати, поруч укласти гілочки розмарину і загорнути у фольгу. Прибираємо в тепле місце на 6 годин. Протягом цього часу баранина встигне ввібрати аромат розмарину, а також пустить сік, що зробить її ще більш соковитою.
4
Подавати з вершковим соусом або бешамель. Соус можна приготувати з вершкового масла і борошна зі спеціями. Баранина в духовці у фользі готова, смачного!