Рецепт Баранина, маринована в фользі фото

Баранина, маринована в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ділюся з вами своїм рецептом приготування баранини, маринованої в фользі. Виходить цікавий смак, т.К м'ясо у фользі НЕ обвітрюється і краще вбирає смак спецій. Запікати будемо в червоному вині!

Опис приготування:

Як вид, спосіб, як приготувати баранину, мариновану в фользі, досить простий, - з ним впорається навіть новачок! зате блюдо, вже дійсно, гідно королівського столу, - вино за рахунок своєї кислинки (краще беріть сухе вино), робить з м'ясом чудові речі, - характерний запах і жорсткість кудись діваються, і м'ясо стає дуже ніжним і ароматним. Ви тільки спробуйте, я не сумніваюся, що даний рецепт приготування баранини, маринованої в фользі, вам припаде до душі!

  • Бараняча нога - 1.3 кілограма
  • Вино червоне - 1 Склянка
  • Часник - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
баранина, маринована в фользі - фото крок 1
1. М'ясо натираємо спеціями, обертаємо фольгою і відправимо в холодильник на добу. Потім дістаємо, тримаємо, поки не стане кімнатної температури, і тільки потім фольгу відкриваємо.
баранина, маринована в фользі - фото крок 2
2. Часник чистим, і прямо зубчиками обсмажуємо на рослинному маслі в глибокій посуді, щоб запах з'явився. Викладаємо поверх часнику наше м'ясо. Якщо хочете - ще посоліть і поперчіть.
баранина, маринована в фользі - фото крок 3
3. Тепер виливаємо поверх м'яса вино, знімаємо з прямого вогню, закриваємо кришкою з фольги, і відправимо в розігріту духовку на 2 годину.
баранина, маринована в фользі - фото крок 4
4. Коли вино випаруватися, а м'ясо вже буде готово, - дістаємо, охолоджуємо, нарізаємо і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти