Рецепт Маринована баранина в духовці фото

Маринована баранина в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Завдяки тому, що баранина перед запіканням маринують, вона набуває надзвичайний аромат і смак. М'ясо стає дуже ніжним і соковитим. Спробуйте!

Опис приготування:

У цьому рецепті немає нічого зайвого - тільки баранина і маринад. Спочатку приготуйте суміш для маринування з розмарину, орегано, часнику, оливкового масла, лимонного соку і перцю. Натріть м'ясо сіллю, а потім сумішшю приправ. Загорніть в поліетилен і маринують в холодильнику протягом 10 годин. Потім загорніть м'ясо у фольгу і запікайте в духовці 1 час при 200 градусах. Готове баранину вийміть з духовки, поріжте і подайте на стіл. Смачного!

  • Баранина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 4 зубчики
  • Гілочка розмарину - 4 штуки
  • Гілочка орегано - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
маринована баранина в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
маринована баранина в духовці - фото крок 2
Подрібніть розмарин і орегано, змішайте з пропущеним через пресі часником. Додайте лимонний сік, оливкова олія і перець.
маринована баранина в духовці - фото крок 3
Отриманою сумішшю для маринаду обмажте попередньо натерту сіллю баранину.
маринована баранина в духовці - фото крок 4
Накрийте харчової плівкою або пакетом і відправте в холодильник маринуватися протягом 10 годин. Мариноване м'ясо вийміть з плівки і загорніть у фольгу.
маринована баранина в духовці - фото крок 5
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1 годину.

Схожі рецепти