Рецепт Баранина в фользі в духовці фото

Баранина в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Така баранина, безсумнівно, прикрасить і святковий стіл у вигляді гарячого блюда. А також це м'ясо можна подати в холодному вигляді, нарізкою в якості закуски. Готується дуже просто, а результат виходить шикарний.

Опис приготування:

Використовуйте улюблені спеції і трави на ваш смак. Розмарин можна замінити чебрецем або шавлією, кмин - будь-якими іншими приправами. Ніжне, соковите, ароматне і смачне м'ясо!

  • Бараняча лопатка - 900 грам (без кістки)
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Вино червоне солодке - 100 мілілітрів
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Koriandr - 2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Перець троянді - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
баранина в фользі в духовці - фото крок 1
1. М'ясо помийте, обсушити.
баранина в фользі в духовці - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть, застроміть гілочку розмарину.
баранина в фользі в духовці - фото крок 3
3. Залийте вином, накрийте і залиште на 2 годину.
баранина в фользі в духовці - фото крок 4
4. Моркву наріжте брусочками, цибуля -полукольцамі.
баранина в фользі в духовці - фото крок 5
5. У жароміцних форму викладіть м'ясо, навколо цибулю і моркву.
баранина в фользі в духовці - фото крок 6
6. Щільно оберніть форму фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 2-х годин. Смачного!

Схожі рецепти