Рецепт Баклажани по-Ростовського фото

Баклажани по-Ростовського
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Овочі, Баклажан
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Вашій увазі простий рецепт приготування баклажан по-Ростовського - вельми оригінального блюда, яке відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі!

Насправді, існує багато рецептів баклажан. Їх можна і фарширувати, і тушкувати, і взагалі, робити з ними все, що завгодно! Даний рецепт баклажан по-Ростовського дуже люблять в нашій родині. По суті виходить рагу. Для приготування баклажан по-Ростовського Вам потрібно м'ясо. Я зазвичай беру свинину, хоча її можна замінити і курятиною, і телятиною. Дивимося нижче рецепт.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Баклажан - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
баклажани по-Ростовського - фото крок 1
Для початку поріжте м'ясо кубиками, обсмажте до золотистого кольору і перекладіть в каструлю.
баклажани по-Ростовського - фото крок 2
Крупно поріжте картоплю - викладіть його поверх м'яса.
баклажани по-Ростовського - фото крок 3
Баклажани наріжте кубиками, посипте сіллю, нехай випустять сік. Потім викладіть на картоплю зверху.
баклажани по-Ростовського - фото крок 4
Тепер теж ріжемо перець кубиками - відправляємо ще одним шаром.
баклажани по-Ростовського - фото крок 5
Лук ріжемо не дрібне, краще великими півкільцями. Теж викладаємо шаром.
баклажани по-Ростовського - фото крок 6
Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку, поріжте і викладіть як останній шар. Всі заливаємо водою, щоб овочі закрити, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо близько години. Найкраще гасити в казанку. Подаємо наші баклажани по-Ростовського гарячими. Смачного)

Схожі рецепти