Баклажани по-Ростовського
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі простий рецепт приготування баклажан по-Ростовського - вельми оригінального блюда, яке відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі!
Насправді, існує багато рецептів баклажан. Їх можна і фарширувати, і тушкувати, і взагалі, робити з ними все, що завгодно! Даний рецепт баклажан по-Ростовського дуже люблять в нашій родині. По суті виходить рагу. Для приготування баклажан по-Ростовського Вам потрібно м'ясо. Я зазвичай беру свинину, хоча її можна замінити і курятиною, і телятиною. Дивимося нижче рецепт.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
Для початку поріжте м'ясо кубиками, обсмажте до золотистого кольору і перекладіть в каструлю.
Крупно поріжте картоплю - викладіть його поверх м'яса.
Баклажани наріжте кубиками, посипте сіллю, нехай випустять сік. Потім викладіть на картоплю зверху.
Тепер теж ріжемо перець кубиками - відправляємо ще одним шаром.
Лук ріжемо не дрібне, краще великими півкільцями. Теж викладаємо шаром.
Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку, поріжте і викладіть як останній шар. Всі заливаємо водою, щоб овочі закрити, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо близько години. Найкраще гасити в казанку. Подаємо наші баклажани по-Ростовського гарячими. Смачного)