Багети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування багетів з зеленню в хлебопечке.Теперь за допомогою хлібопічки кожен зможе приготувати свіжий хліб.
Що ще є смачніше свіжого домашнього, щойно приготованого своїми руками хліба. Хлебопечка дає можливість зробити це. Багети за цим рецептом виходять смачними і ароматними.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 350 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Зелень - 50 грам
1. Для багетів готуємо тісто за старими рецептами. В першу чергу трохи вершкового масла розтопити в гарячій воді. Додаємо сюди цукор і сіль. Переливаємо все в контейнер пекарі.
2. З сухими дріжджами змішуємо борошно і всипаємо в контейнер. Програму налаштовуємо на «Багети». Включаємо кнопкою «Старт».
3. Миємо зелень, на паперових рушниках її обсушуємо, подрібнюємо.
4. Зелень додаємо в хлібопічку після того, як почуємо перший сигнал. Тісто дістаємо з контейнера після того, як почуємо другий сигнал. Дошку трохи припудрити борошном, викладемо на неї тісто і на чотири частини його поділяємо.
5. Розминаємо ці частини в форму овальної коржі, до центру підгинаємо краю, і розгортаємо ще раз, надаємо овальну форму тесту, добре розминаючи його руками. Разів зо три-чотири цю процедуру повторюємо. У форми розкладаємо багети, рушником накриваємо, і хвилин двадцять даємо постояти. На багетах робимо три-чотири надрізу (до суті), змочивши водою і ставимо в хлібопічку.
6. Після закінчення роботи програми «Багети» перекладаємо їх на дошку, трохи скроплюємо водою, рушником накриваємо і даємо їм трохи постояти.