Рецепт Багети з зеленню фото

Багети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Зелень
Пісні страви
На обід
Випічка , Багет
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Рецепт приготування багетів з зеленню в хлебопечке.Теперь за допомогою хлібопічки кожен зможе приготувати свіжий хліб.

Опис приготування:

Що ще є смачніше свіжого домашнього, щойно приготованого своїми руками хліба. Хлебопечка дає можливість зробити це. Багети за цим рецептом виходять смачними і ароматними.

  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно - 350 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Зелень - 50 грам
багети з зеленню - фото крок 1
1. Для багетів готуємо тісто за старими рецептами. В першу чергу трохи вершкового масла розтопити в гарячій воді. Додаємо сюди цукор і сіль. Переливаємо все в контейнер пекарі.
багети з зеленню - фото крок 2
2. З сухими дріжджами змішуємо борошно і всипаємо в контейнер. Програму налаштовуємо на «Багети». Включаємо кнопкою «Старт».
багети з зеленню - фото крок 3
3. Миємо зелень, на паперових рушниках її обсушуємо, подрібнюємо.
багети з зеленню - фото крок 4
4. Зелень додаємо в хлібопічку після того, як почуємо перший сигнал. Тісто дістаємо з контейнера після того, як почуємо другий сигнал. Дошку трохи припудрити борошном, викладемо на неї тісто і на чотири частини його поділяємо.
багети з зеленню - фото крок 5
5. Розминаємо ці частини в форму овальної коржі, до центру підгинаємо краю, і розгортаємо ще раз, надаємо овальну форму тесту, добре розминаючи його руками. Разів зо три-чотири цю процедуру повторюємо. У форми розкладаємо багети, рушником накриваємо, і хвилин двадцять даємо постояти. На багетах робимо три-чотири надрізу (до суті), змочивши водою і ставимо в хлібопічку.
багети з зеленню - фото крок 6
6. Після закінчення роботи програми «Багети» перекладаємо їх на дошку, трохи скроплюємо водою, рушником накриваємо і даємо їм трохи постояти.

Схожі рецепти