Адигейський сир із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Адигейський сир із зеленню - приємний, злегка пікантний, відмінно підходить на святковий стіл. А головне - його можна зробити самостійно! Це не так вже й складно, але зате як смачно і корисно!
Адигейський сир із зеленню просто приготувати вдома. Краще брати натуральне коров'яче молоко, я, наприклад, таке купую на базарі у приватників. Сироватка буде стікати з сиру весь час, тому помістіть його в широкий посуд. Наповнювачі для сиру можуть бути будь-які, особливо трави: цибуля, Braai, кріп або петрушка, можна додавати перець. Успіхів і приємного апетиту!
- Крем - 200 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Молоко - 1 літр
- Зелень - 30 грам
- Кмин - 1/2 чайних ложки
Поки молоко кип'ятити, в окремій каструльці змішайте сметану з яйцями і сіллю.
Дрібно поріжте пучок зелені.
Коли молоко закипить зробіть менше вогонь і невеликий цівкою вливайте яєчну суміш, заважаючи молоко ложкою.
Поваріть суміш на маленькому вогні близько 5 хвилин, щоб відокремилася сироватка, а потім додайте зелень, сіль і кмин.
Перелийте молоко в сито, застелене двома шарами марлі.
Перекладіть сир в невелику мисочку, накрийте кінцями марлі, а зверху поставте гніт.
Через годину можна поставити сир в холодильник, а через 4 години сир готовий.