Антрекот класичний
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. Пробуйте приготувати, нескладно і смачно.
Як приготувати антрекот класичний? Дуже просто. Це більш тонкий шматочок м'яса (відбивною), обсмажений на грилі. Відрізняється від класичної відбивною тим, то не готується в паніровці або в клярі і товщина м'яса близько 2 мм.
М'ясо потрібно обов'язково нарізати пластинами проти волокон, щоб воно не вийшло жорстким.
- Телятина (спинна частина, відбивна) - 500 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
М'ясо яловичини наріжте на пластини поперек волокон.
Кожен шматочок м'яса відбийте молоточком для м'яса, потім приправити сіллю і poperčite.
Розігрійте сковороду гриль. На розігрітій сковороді обсмажте м'ясо з двох сторін до характерного рум'янцю. Час обсмажування для одного боку близько 2-2, 5 хвилин. За цей час м'ясо краще не турбувати.
Антрекот подайте до столу. До нього можна подати соус. Я приготувала соус на основі сметани, часнику і спецій.