Рецепт Антрекот класичний фото

Антрекот класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина, Телятина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Гарячі страви, Антрек

Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. Пробуйте приготувати, нескладно і смачно.

Як приготувати антрекот класичний? Дуже просто. Це більш тонкий шматочок м'яса (відбивною), обсмажений на грилі. Відрізняється від класичної відбивною тим, то не готується в паніровці або в клярі і товщина м'яса близько 2 мм.

М'ясо потрібно обов'язково нарізати пластинами проти волокон, щоб воно не вийшло жорстким.

  • Телятина (спинна частина, відбивна) - 500 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
антрекот класичний - фото крок 1
М'ясо яловичини наріжте на пластини поперек волокон.
антрекот класичний - фото крок 2
Кожен шматочок м'яса відбийте молоточком для м'яса, потім приправити сіллю і poperčite.
антрекот класичний - фото крок 3
Розігрійте сковороду гриль. На розігрітій сковороді обсмажте м'ясо з двох сторін до характерного рум'янцю. Час обсмажування для одного боку близько 2-2, 5 хвилин. За цей час м'ясо краще не турбувати.
антрекот класичний - фото крок 4
Антрекот подайте до столу. До нього можна подати соус. Я приготувала соус на основі сметани, часнику і спецій.

Схожі рецепти