Антеп езмесі
(покроковий рецепт з фото)
Антеп езмесі - традиційна турецька закуска, яку подають перед основною стравою. Ця освіжаюча гостра овочева паста чудово освіжає і відмінно розпалює апетит перед насиченою турецької їжею.
Антеп езмесі - турецька закуска на основі помідорів і перцю. Як правило, буває гострою або дуже гострою. Подається вона перед головним блюдом і має на меті не стільки наситити, скільки розпалити апетит! Можна подати просто з хлібом, можна на грінки покласти, а можна просто ложкою їсти. Нескладне приготування з доступних овочів - і на столі прекрасна, корисна і смачна закуска!
- Помідор - 3 штуки
- Перецьь солодкий - 2 штуки
- Перець гострий - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Струшуючи sushenaya - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Помідори та перці гострим ножем поріжте дрібними кубиками.

Додайте до нарізаним овочам томатну пасту і нарізану петрушку.

Додайте лимонний сік, оливкова олія. Не забудьте посолити, поперчити. Перемішайте.

Подайте до столу!