Рецепт Антеп езмесі фото

Антеп езмесі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Антеп езмесі - традиційна турецька закуска, яку подають перед основною стравою. Ця освіжаюча гостра овочева паста чудово освіжає і відмінно розпалює апетит перед насиченою турецької їжею.

Антеп езмесі - турецька закуска на основі помідорів і перцю. Як правило, буває гострою або дуже гострою. Подається вона перед головним блюдом і має на меті не стільки наситити, скільки розпалити апетит! Можна подати просто з хлібом, можна на грінки покласти, а можна просто ложкою їсти. Нескладне приготування з доступних овочів - і на столі прекрасна, корисна і смачна закуска!

  • Помідор - 3 штуки
  • Перецьь солодкий - 2 штуки
  • Перець гострий - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Струшуючи sushenaya - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
антеп езмесі - фото крок 1
Помідори та перці гострим ножем поріжте дрібними кубиками.
антеп езмесі - фото крок 2
Додайте до нарізаним овочам томатну пасту і нарізану петрушку.
антеп езмесі - фото крок 3
Додайте лимонний сік, оливкова олія. Не забудьте посолити, поперчити. Перемішайте.
антеп езмесі - фото крок 4
Подайте до столу!

Схожі рецепти