Рецепт Ананасовий сквош фото

Ананасовий сквош
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Фрукти , Ананас
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Напої
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Приготування ананасового сквошу. За рецептом виходить 1, 25 L.

Опис приготування:

1. Зняти шкірку і серцевину ананаса, помістити в сотейник (ще можна додати трохи цедри Лимона), залити літром води, щоб покрити повністю. Кип'ятити на слабкому вогні протягом 1/2 годину.

2. Процідити за допомогою марлі, гарненько віджати.

3. Додати цукор.

4. Нагріти на слабкому вогні для того, щоб цукор повністю розчинився. Остудити і додати Лимонний сік.


  • Ананас - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 150 грам
  • Лимон - 1 штука (тільки сік)
1. Зняти шкірку і серцевину ананаса, помістити в сотейник (ще можна додати трохи цедри Лимона), залити літром води, щоб покрити повністю. Кип'ятити на слабкому вогні протягом 1/2 годину.

2. Процідити за допомогою марлі, гарненько віджати.

3. Додати цукор.

4. Нагріти на слабкому вогні для того, щоб цукор повністю розчинився. Остудити і додати Лимонний сік.

Схожі рецепти