Ананасовий сквош
(покроковий рецепт з фото)
Приготування ананасового сквошу. За рецептом виходить 1, 25 L.
1. Зняти шкірку і серцевину ананаса, помістити в сотейник (ще можна додати трохи цедри Лимона), залити літром води, щоб покрити повністю. Кип'ятити на слабкому вогні протягом 1/2 годину.
2. Процідити за допомогою марлі, гарненько віджати.
3. Додати цукор.
4. Нагріти на слабкому вогні для того, щоб цукор повністю розчинився. Остудити і додати Лимонний сік.
- Ананас - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Цукор - 150 грам
- Лимон - 1 штука (тільки сік)
1. Зняти шкірку і серцевину ананаса, помістити в сотейник (ще можна додати трохи цедри Лимона), залити літром води, щоб покрити повністю. Кип'ятити на слабкому вогні протягом 1/2 годину.
2. Процідити за допомогою марлі, гарненько віджати.
3. Додати цукор.
4. Нагріти на слабкому вогні для того, щоб цукор повністю розчинився. Остудити і додати Лимонний сік.
2. Процідити за допомогою марлі, гарненько віджати.
3. Додати цукор.
4. Нагріти на слабкому вогні для того, щоб цукор повністю розчинився. Остудити і додати Лимонний сік.