Аджика з помідорів, яблук і перцю
(покроковий рецепт з фото)
Це аджика володіє прекрасним гостро-солодким смаком. Для мене це обов'язкова заготівля на зиязик пору року. Інгредієнти для цієї страви доступні, так що запам'ятовуйте рецепт!
Як приготувати аджику з помідорів, яблук і перцю, ви дізнаєтеся з цього нехитрого рецепта. Виконайте ряд дуже простих дій, головне - кожен крок звіряйте з фото і описом. Ви отримаєте закуску незвичайну на смак і, запевняю, захочете скуштувати її ще не раз.
- Помідори - 2, 5 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Яблуко - 1 кілограм
- Болгарський перець - 1 кілограм
- Часник - 200 грам
- Гострий перець - 3 штуки
- Сіль - 0, 25 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет 3% - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Склянка
Підготуйте перець, для цього помийте і наріжте його (переважно кубиками або смужками). Porež'te на 5-7 частин кожне яблуко. Помідори, так само, як яблука, розділити честь, тільки на чотири.
Моркву наріжте невеликими. У гострого перцю видаліть насіння, його теж наріжте. Всі овочі пропустіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера, щоб в результаті у вас вийшла однорідна маса.
Додайте за смаком масло, сіль і цукор. Варіть суміш не менше години. Далі покладіть в неї очищений і порізаний часник, а також влийте трохи оцту. Готуйте близько 15 хвилин.
Розлийте аджику по стерилізованих банках і закупорьте кришками.