Рецепт Аджика з помідорів, яблук і перцю фото

Аджика з помідорів, яблук і перцю
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі, Фрукти, Яблука, Помідор, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Аджика

Це аджика володіє прекрасним гостро-солодким смаком. Для мене це обов'язкова заготівля на зиязик пору року. Інгредієнти для цієї страви доступні, так що запам'ятовуйте рецепт!

Як приготувати аджику з помідорів, яблук і перцю, ви дізнаєтеся з цього нехитрого рецепта. Виконайте ряд дуже простих дій, головне - кожен крок звіряйте з фото і описом. Ви отримаєте закуску незвичайну на смак і, запевняю, захочете скуштувати її ще не раз.

  • Помідори - 2, 5 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Яблуко - 1 кілограм
  • Болгарський перець - 1 кілограм
  • Часник - 200 грам
  • Гострий перець - 3 штуки
  • Сіль - 0, 25 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет 3% - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Склянка
аджика з помідорів, яблук і перцю - фото крок 1
Підготуйте перець, для цього помийте і наріжте його (переважно кубиками або смужками). Porež'te на 5-7 частин кожне яблуко. Помідори, так само, як яблука, розділити честь, тільки на чотири.
аджика з помідорів, яблук і перцю - фото крок 2
Моркву наріжте невеликими. У гострого перцю видаліть насіння, його теж наріжте. Всі овочі пропустіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера, щоб в результаті у вас вийшла однорідна маса.
аджика з помідорів, яблук і перцю - фото крок 3
Додайте за смаком масло, сіль і цукор. Варіть суміш не менше години. Далі покладіть в неї очищений і порізаний часник, а також влийте трохи оцту. Готуйте близько 15 хвилин.
аджика з помідорів, яблук і перцю - фото крок 4
Розлийте аджику по стерилізованих банках і закупорьте кришками.

Схожі рецепти