Аджика в мультиварці на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати аджику в мультиварці на зиму. Овочі в мультиварці зберігають максимум свого смаку і користі. Так що якщо хочете отримати смачну і корисну заготовку - ось і вона!
Хочу розповісти, як зробити аджику в мультиварці на зиму. Часто буває, що над плитою стояти не хочеться, постійно помішувати і стежити, щоб не підгоріло… Ну от не завжди є бажання, правда адже? Так ось всім тим, хто вже обзавівся корисною помічницею, - мультиваркою, - і я рекомендую спробувати цей простий рецепт аджики в мультиварці на зиму! І час заощадите, і заготовку смачну зробите!
- Помідори - 1 кілограм
- Перець болгарський - 0.5 кілограма
- Морква - 300 грам
- Яблука - 300 грам
- Часник - 7 зубчиків
- Гострий перець - 1 штука
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
- Масло рослинне - 1/2 склянки (мультіварочний стакан)
1. За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнюємо помідори разом з гострим перцем в пюре. Викладаємо на дно мультиварки. Потім - морква і масло. Виставимо в режимі "випічка" мультиварку на 40 хвилин.
2. Тепер додаємо подрібнені часник і яблука. А також сіль, цукор. Перемішаємо, пробуємо на смак. Ставимо ще на 40 хвилин в тому ж режимі.
3. Періодично перевіряємо і помішувати. Як тільки консистенція вас задовольнить, - розкладаємо по підготовлених баночках, як зазвичай. Зберігаємо в теплі до охолодження, потім - в холодильнику.
4. Смачного!