Рецепт Аджика в мультиварці на зиму фото

Аджика в мультиварці на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Аджика

Хочу вам розповісти, як приготувати аджику в мультиварці на зиму. Овочі в мультиварці зберігають максимум свого смаку і користі. Так що якщо хочете отримати смачну і корисну заготовку - ось і вона!

Хочу розповісти, як зробити аджику в мультиварці на зиму. Часто буває, що над плитою стояти не хочеться, постійно помішувати і стежити, щоб не підгоріло… Ну от не завжди є бажання, правда адже? Так ось всім тим, хто вже обзавівся корисною помічницею, - мультиваркою, - і я рекомендую спробувати цей простий рецепт аджики в мультиварці на зиму! І час заощадите, і заготовку смачну зробите!

  • Помідори - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 0.5 кілограма
  • Морква - 300 грам
  • Яблука - 300 грам
  • Часник - 7 зубчиків
  • Гострий перець - 1 штука
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
  • Масло рослинне - 1/2 склянки (мультіварочний стакан)
аджика в мультиварці на зиму - фото крок 1
1. За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнюємо помідори разом з гострим перцем в пюре. Викладаємо на дно мультиварки. Потім - морква і масло. Виставимо в режимі "випічка" мультиварку на 40 хвилин.
аджика в мультиварці на зиму - фото крок 2
2. Тепер додаємо подрібнені часник і яблука. А також сіль, цукор. Перемішаємо, пробуємо на смак. Ставимо ще на 40 хвилин в тому ж режимі.
аджика в мультиварці на зиму - фото крок 3
3. Періодично перевіряємо і помішувати. Як тільки консистенція вас задовольнить, - розкладаємо по підготовлених баночках, як зазвичай. Зберігаємо в теплі до охолодження, потім - в холодильнику.
аджика в мультиварці на зиму - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти