Рецепт Абрикосова панна котта фото

Абрикосова панна котта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Абрикос
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, Романтична вечеря
Заготовки, Десерти, Варення, Сироп

Панна кота - це дивно смачний італійський десерт, який схожий на креязикай пудинг. Він дуже ніжний і прямо тане в роті. Потрібно обов'язково спробувати приготувати його будинку, моя вам порада.

Коли язик йде про італійську кухню, то відразу розігрується уяву і апетит. Сьогодні я поділюся ще одним рецептом національної кухні цієї країни. Нижче я описала, як приготувати абрикосовий панна котту. Це просто ніжний десерт, котори багатьом припаде до смаку. Він ідеально підійде для романтичної вечері при свічках.

  • Абрикоси - 450 грам
  • Вершки 20-40% - 400 мілілітрів
  • Желатин - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 125 грам
абрикосовая панна котта - фото крок 1
Видаліть з абрикосів кісточки. Розігрійте духовку до 200 градусів. Залиште пару фруктів для прикраси. Решта посипте 1 ст. Ложкою цукру і покладіть на деко, який потрібно застелити фольгою. Відправляємо абрикоси пектися на 10 хвилин. В цей час розводимо желатин: заливаємо його 3 ст. Ложками води і залишаємо для набухання.
абрикосовая панна котта - фото крок 2
Вершки і цукор, що залишився змішуйте. Перелийте в каструлю і доводите до кипіння. Потім вимкніть вогонь. Закрийте кришкою, дайте настоятися 10 хвилин. Потім процідіть суміш.
абрикосовая панна котта - фото крок 3
В цей час абрикоси вже будуть готові. Дістаньте їх, перетворите їх пюре за допомогою блендера.
абрикосовая панна котта - фото крок 4
Додайте до суміші з вершків і цукру пюре, а також настояний желатин. Все перемішайте.
абрикосовая панна котта - фото крок 5
Розлийте масу по креманках і залиште остигати. Після цього заберіть у холодильник на 2-3 годину. Перед подачею прикрасьте абрикосами.

Схожі рецепти