Рецепт Апельсинова панна котта

Рецепт Апельсинова панна котта
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Хочу розповісти вам, як приготувати апельсинову панна котту, дуже ніжне і солодке желе з апельсиновим смаком. Такий десерт відмінно підійде для святкового меню і стане одним з ваших улюблених.

опис приготування:

Тепер ви зможете без праці приготувати італійський десерт, панна котту, в домашніх умовах. Більш того, приготований за цим рецептом десерт порадує вас приємним цитрусовим ароматом і красивим кольором апельсинів, які використовуються для подачі желе. Обов'язково використовуйте вершки, так як саме вони надають цій страві ніжність і легкість. Це низькокалорійний десерт: всього 124 ккал в 100 г желе, так що можете сміливо насолоджуватися ним без шкоди для фігури.

  • вершки 12%  — 700 грам
  • цукор— 80-100 грам
  • желатин— 8 грам
  • вода— 50 грам
  • апельсин— 350-400 грам
  • Цукрова пудра— 15-25 грам
  • апельсиновий лікер— 30-45 грам
  • апельсинова цедра— 1 Ст. ложка
Апельсиновая панна котта - фото крок 1 1. Желатин змішайте з холодною кип'яченою водою і залиште для набухання. Апельсинові часточки очистіть від шкірки і розрізати на невеликі шматочки. Додайте цукрову пудру, апельсиновий лікер і перемішайте.

Апельсиновая панна котта - фото крок 2 2. Накрийте кришкою і поставте в холодильник. Вершки з'єднайте з апельсиновою цедрою і цукром. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння.

Апельсиновая панна котта - фото крок 3 3. У гарячих вершках розчиніть желатин і повністю остудіть. Розлийте вершки в форми через ситечко і поставте в холодильник на 4-5 годин.

Апельсиновая панна котта - фото крок 4 4. Перед подачею занурте форму з десертом в гарячу воду на кілька секунд. подавайте десерт, прикрасивши його часточками апельсина і апельсиновим соком. Смачного!

Схожі рецепти

Абрикосова панна котта

Абрикосова панна котта

Панна кота — це дивно смачний італійський десерт, який схожий на кремовий пудинг. Він дуже ніжний і прямо тане в роті. Потрібно обов'язково спробувати приготувати його будинку, моя вам порада. опис приготування: Коли мова йде про італійську кухню, то відразу розігрується уяву і апетит. Сьогодн...

читати далі
Панна котта «Bellini»

Панна котта «Bellini»

розповім, як приготувати панна котту «Белліні», який являє собою желеподібну вершкову масу. Десерт ніжний і дуже делікатний, можна зробити його порційно або у великій формі. опис приготування: Мені більше подобається робити панна котту в невеликих формочках. особливо зручно, якщо знаєте точну ...

читати далі
Панна котта з ягідним сиропом

Панна котта з ягідним сиропом

Пропоную вам дізнатися, як приготувати панна котту з ягідним сиропом, дуже простий, але тим не менш смачний вершково-ягідний десерт, який вразить вас своєю ніжністю і красою. пробуйте! опис приготування: Італійський традиційний десерт панна котта дуже ніжний, тому відмінно підійде як десерт пі...

читати далі
Панна котта

Панна котта

Що таке панна котта і як її приготувати? На ці питання можна знайти відповіді, ознайомившись з даними рецептом. Ніжний і повітряний італійський десерт так і тане в роті, доставляючи неймовірні відчуття! опис приготування: Рецепт досить простий і швидкий, що дозволяє досить часто готувати десер...

читати далі
Панна-котта (дієтичний рецепт)

Панна-котта (дієтичний рецепт)

Панна-котта — один з найвідоміших десертів італійської кухні, який славиться в усьому світі простотою приготування і ніжним смаком. Сьогодні приготуємо панна-котту н основі знежиреного молока. опис приготування: До цього дієтичного рецептом можна подати «Дютеллу» - аналог «Нутеллою», яка готує...

читати далі