Зрази м'ясні з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні зрази з яйцем - це, можна сказати, ті ж самі котлети, тільки з начинкою. Так що всі любителі котлет гідно оцінять смак і аромат неймовірно смачних зраз на мою улюбленим рецептом.
Готові зрази виходять дуже ароматними і смачними з соковитою начинкою. Якщо ви хочете, щоб вони були м'якше, в кінці готування на сковороду можна додати 2 ст. L. Води і накрити кришкою. Подібного ефекту можна добитися, приготувавши зрази в духовці. Для цього розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте зрази на деку протягом 30 хвилин.
А зараз я розповім, як приготувати м'ясні зрази з яйцем по моїм рецептом.
- Фарш - 800 грам (свинина + яловичина)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки (в фарш)
- Крупа манна - 1 Склянка (для обваливания зраз)
- Цибуля - 1 штука
- Помідори черрі - 4 штуки
- Сир - 50 грам (адигейський або Сулугуні)
- Свіжа зелень - 1 пучок
- Яйця - 6 штук
- Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть яйця круто.
2
Подрібніть цибулю за допомогою блендера.
3
У м'ясний фарш додайте цибулю, крохмаль, 2ст. L. Манної крупи і сіль. Добре перемішайте.
4
Сир, помідори і зелень подрібніть в блендері.
5
Яйця дрібно поріжте і змішайте з сирно-помідоровим розчином. Посоліть і поперчіть за смаком.
6
Для формування зраз в глибоку миску насипте манну крупу. На неї викладаємо тонкий корж з фаршу, в її центр укладаємо начинку. Кінець добре ущільнюйте. Готову котлетку гарненько обваляйте в манки.
7
Обсмажуйте зрази на розпеченій сковороді на великій кількості рослинного масла приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку.
8
Смачного!