Рецепт Зрази м'ясні з яйцем фото

Зрази м'ясні з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Яйця, Крупи, Цибуля, Манька
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Зрази

М'ясні зрази з яйцем - це, можна сказати, ті ж самі котлети, тільки з начинкою. Так що всі любителі котлет гідно оцінять смак і аромат неймовірно смачних зраз на мою улюбленим рецептом.

Готові зрази виходять дуже ароматними і смачними з соковитою начинкою. Якщо ви хочете, щоб вони були м'якше, в кінці готування на сковороду можна додати 2 ст. L. Води і накрити кришкою. Подібного ефекту можна добитися, приготувавши зрази в духовці. Для цього розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте зрази на деку протягом 30 хвилин.

А зараз я розповім, як приготувати м'ясні зрази з яйцем по моїм рецептом.

  • Фарш - 800 грам (свинина + яловичина)
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Крупа манна - 2 Ст. Ложки (в фарш)
  • Крупа манна - 1 Склянка (для обваливания зраз)
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори черрі - 4 штуки
  • Сир - 50 грам (адигейський або Сулугуні)
  • Свіжа зелень - 1 пучок
  • Яйця - 6 штук
  • Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть яйця круто.
2
Подрібніть цибулю за допомогою блендера.
3
У м'ясний фарш додайте цибулю, крохмаль, 2ст. L. Манної крупи і сіль. Добре перемішайте.
4
Сир, помідори і зелень подрібніть в блендері.
5
Яйця дрібно поріжте і змішайте з сирно-помідоровим розчином. Посоліть і поперчіть за смаком.
6
Для формування зраз в глибоку миску насипте манну крупу. На неї викладаємо тонкий корж з фаршу, в її центр укладаємо начинку. Кінець добре ущільнюйте. Готову котлетку гарненько обваляйте в манки.
7
Обсмажуйте зрази на розпеченій сковороді на великій кількості рослинного масла приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку.
8
Смачного!

Схожі рецепти