Зрази м'ясні з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте ідею для основного блюда на обід або вечерю, то не проходьте повз цього рецепта! соковиті, апетитні і ситні зрази - це завжди вдале рішення.
Існує кілька різних варіантів, як приготувати зрази м'ясні з грибами. Я хочу поділитися нескладним рецептом, з яким впорається навіть новачок на кухні. Ніжна начинка, соковитий фарш і все це з рум'яною скоринкою. Подавати до столу страву можна з гарніром, соусом або овочами за смаком.
- Фарш - 600 грам (свинина + яловичина)
- Гриби - 200 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 3-4 скибочок
- Молоко - 1/2 склянки
- Борошно - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком
1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте до золотистого кольору.
2. Тим часом дрібно наріжте вимиті і обсушені грибочки. Додайте до цибулі і смажте на середньому вогні до готовності. Посоліть і поперчіть в процесі за смаком.
3. Паралельно замочіть хліб (краще використовувати не дуже свіжий) в молоці. У глибоку миску викладіть фарш. Вбийте туди яйце.
4. Очистіть другу цибулину і подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
5. Викладіть цибулю в фарш.
6. Дістаньте хліб, попередньо витиснувши від молока, і теж перекладіть в мисочку.
7. Приправити сіллю і фаршу poperčite, ретельно перемішайте.
8. Вологими руками візьміть невелику кількість фаршу.
9. Зробіть в центрі поглиблення і викладіть трохи начинки.
10. Акуратно заліпіть так, щоб начинка виявилася повністю всередині.
11. Перед смаженням обваляйте зрази з усіх боків в борошні.
12. На сковороді розігрійте олію і викладіть зрази.
13. На середньому вогні смажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
14. Ось такі апетитні м'ясні зрази з начинкою з грибочків вийшли. Подавайте їх до столу з улюбленим гарніром або овочами.