Золотий сироп
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто в англомовних рецептах випічки, десертів і глазурі зустрічається інгредієнт - Golden syrup. Я недавно дізналася, як приготувати золотий сироп в домашніх умовах, і вирішила поділитися з вами.
Обожнюю такі рецепти! Без всяких проблем і турбот - готовий золотий сироп! всього 5 хвилин потрібно приділити, щоб простежити за розчиненням цукру, а потім просто довіртеся мультиварці.
Золотий сироп може замінити мед або глюкозу в випічці, десерти та глазур.
Рецепт орієнтований на власників мультіварок, але я уточню, як можна приготувати і в каструлі з товстим або подвійним дном. Приємних вам клопоту на кухні!
- Вода - 200 мілілітрів
- Цукор - 400 грам
- Сік лимонний - 50 мілілітрів (свіжовичавлений)
Отвесьте необхідні інгредієнти.