Салат «золотий кінь»
(покроковий рецепт з фото)
Скоро настане наше улюблене свято Новий рік! Щоб створити святковий настрій, потрібно святково прикрасити будинки і стіл. Салат "золотий кінь" відмінно для цього підійде.
Салат "золотий кінь" неймовірно красивий. Я знайшла цей рецепт салату "золота" кінь" в журналі, кулінарна рубрика в ньому цілком була присвячена приходить році Коні. Очки у коня з оливок, грива - з редису. Смачний і простий салат. Овочі під час гасіння можете трохи посолити і поперчити. Насолоджуйтесь!
- Морква - 2 штуки
- Лук-пориста - 2 штуки
- Твердий сир - 100 грам
- Мандарини - 3-4 штук
- Шампінтони - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Наріжте дрібно гриби і тушкуйте їх до повної готовності.
Покладіть гриби на тарілку, в якій і будете подавати салат, в формі кінської голови. Для цього можете скористатися трафаретом. Дрібно порубати цибулю-порей, трохи тушкуйте його під закритою кришкою і покладіть зверху грибів.
Наріжте дрібно чищення мандарини. Змішайте з тертим сиром. Вставка з вище Порт-відсортований.
Змастіть майонезом.
Моркву натріть на дрібній тертці. Можете використовувати варену моркву, можете сиру. Свіжою зеленню зробіть конячці збрую. Вушка у коня морквяні. Можете подавати.