Рецепт Ситний салат «Золотий півник» фото

Ситний салат «Золотий півник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Любіть листкові салати? Тоді вам варто подивитися, як приготувати салат "золотий півник" - ситний, ароматний і апетитний. Картопля, копчена курка, чіпси, яйця і моркву ... Відмінне поєднання!

На цей салат варто витратити свій час, так як його смак приємно вразить гостей і рідних. Такий салат можна сміливо подати на святковий стіл. Він не тільки смачний, але і дуже красивий, особливо якщо акуратно розрізати його. Раджу вам взяти саме копчену курку, так як вона додасть салату апетитний аромат і зробить його більш смачним. За бажанням можна повністю замінити сметану майонезом або навпаки: дивіться на свій смак.

  • Копчена курка - 200 грам
  • Морква - 200 грам (корейською мовою)
  • Чіпси - 100 грам
  • Крем - 70 грам
  • Майонез - 70 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Маслини - 5-8 штук
  • Листя салату - 1 пучок
ситний салат
1. Сметану змішайте з майонезом, сіль і poperčite. Перемішайте, додайте зелень за смаком. Листя салату викладіть на блюдо для подачі.
ситний салат
2. Відварну картоплю натріть на крупній тертці відразу на листя салату. Змастіть його сметаною з майонезом, зверху викладіть моркву по-корейськи.
ситний салат
3. Викладіть нарізану соломкою копчену курку, змастіть її соусом. Відварені яйця натріть на дрібній тертці зверху. З боків салату викладіть чіпси.
ситний салат
4. Салат прикрасьте розрізаними маслинами. Оперувати салат на кілька годин в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти