Ситний салат «Золотий півник»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть листкові салати? Тоді вам варто подивитися, як приготувати салат "золотий півник" - ситний, ароматний і апетитний. Картопля, копчена курка, чіпси, яйця і моркву ... Відмінне поєднання!
На цей салат варто витратити свій час, так як його смак приємно вразить гостей і рідних. Такий салат можна сміливо подати на святковий стіл. Він не тільки смачний, але і дуже красивий, особливо якщо акуратно розрізати його. Раджу вам взяти саме копчену курку, так як вона додасть салату апетитний аромат і зробить його більш смачним. За бажанням можна повністю замінити сметану майонезом або навпаки: дивіться на свій смак.
- Копчена курка - 200 грам
- Морква - 200 грам (корейською мовою)
- Чіпси - 100 грам
- Крем - 70 грам
- Майонез - 70 грам
- Картопля - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Маслини - 5-8 штук
- Листя салату - 1 пучок
1. Сметану змішайте з майонезом, сіль і poperčite. Перемішайте, додайте зелень за смаком. Листя салату викладіть на блюдо для подачі.
2. Відварну картоплю натріть на крупній тертці відразу на листя салату. Змастіть його сметаною з майонезом, зверху викладіть моркву по-корейськи.
3. Викладіть нарізану соломкою копчену курку, змастіть її соусом. Відварені яйця натріть на дрібній тертці зверху. З боків салату викладіть чіпси.
4. Салат прикрасьте розрізаними маслинами. Оперувати салат на кілька годин в холодильник. Смачного!