Рецепт Цукровий півник на паличці фото

Цукровий півник на паличці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Льодяники родом з далекого дитинства, коли не було величезного достатку цукерок, а були ось такі смачні «чупа-чупси». Кожна мама знала, як приготувати цукровий півник на паличці для своєї дитини.

Опис приготування:

Величезною перевагою таких цукерок і по сей день залишається натуральність продуктів, з яких вони виготовлені: цукор і вода. У багатьох в коморі, напевно, завалялися форми для таких цукерок, а паличку можна зробити з дерев'яних шпаг, сірників або паличок з-під морозива.

  • Цукор - ½ Склянок
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
цукровий півник на паличці - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні інгредієнти для приготування цукерок.
цукровий півник на паличці - фото крок 2
2. У сотейник насипаємо цукор, затоках його водою.
цукровий півник на паличці - фото крок 3
3. Відправляємо все на маленький вогонь, кип'ятимо до появи бурштинового кольору (важливо не перегріти до темно-коричневого, інакше цукерки будуть гіркими).
цукровий півник на паличці - фото крок 4
4. Форму для цукерок змащуємо рафінованою олією, щоб потім цукерки легко діставалися. Потім заливаємо гарячий цукровий сироп і вставляємо паличку.
цукровий півник на паличці - фото крок 5
5. Чекаємо близько півгодини, після чого відкриваємо форму і дістаємо цукерки.
цукровий півник на паличці - фото крок 6
6. Домашні півники готові, можна їх роздавати дітворі!

Схожі рецепти