Рецепт Цукровий мигдаль фото

Цукровий мигдаль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування солодкого зацукрованого мигдалю. Німецька кухня.

Опис приготування:

Мигдаль треба зварити в цукровій суміші і потім обсмажити.

  • Мигдаль - 340 грам
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Ваніль - 1/2 штуки
  • Вода - 1/3 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
цукровий мигдаль - фото крок 1
Подрібніть 1/2 ванільною палички і змішайте з 1/3 склянки цукру. Відкладіть в сторону.
цукровий мигдаль - фото крок 2
Помістити 3/4 склянки цукру, 1/3 склянки води і 1 чайну ложку кориці в каструлю. Перешкодити. Довести до кипіння на середньому вогні перед додаванням мигдалю.
цукровий мигдаль - фото крок 3
Додати мигдаль в киплячу цукрову суміш. Перемішати.
цукровий мигдаль - фото крок 4
Цукрова суміш повинна повністю википіти. Зменшіть вогонь до слабкого.
цукровий мигдаль - фото крок 5
На даному етапі цукор почав танути. Помішуємо для того, щоб рівномірно обсмажити мигдаль.
цукровий мигдаль - фото крок 6
Додати ще 1/3 склянки цукру і перемішати. Дочекайтеся, коли цукор почне танути.
цукровий мигдаль - фото крок 7
Викладаємо мигдаль на рівну жаростойкую поверхню. Поділяємо злиплі горішки.

Схожі рецепти