Цукровий мигдаль
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування солодкого зацукрованого мигдалю. Німецька кухня.
Мигдаль треба зварити в цукровій суміші і потім обсмажити.
- Мигдаль - 340 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Ваніль - 1/2 штуки
- Вода - 1/3 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Подрібніть 1/2 ванільною палички і змішайте з 1/3 склянки цукру. Відкладіть в сторону.
Помістити 3/4 склянки цукру, 1/3 склянки води і 1 чайну ложку кориці в каструлю. Перешкодити. Довести до кипіння на середньому вогні перед додаванням мигдалю.
Додати мигдаль в киплячу цукрову суміш. Перемішати.
Цукрова суміш повинна повністю википіти. Зменшіть вогонь до слабкого.
На даному етапі цукор почав танути. Помішуємо для того, щоб рівномірно обсмажити мигдаль.
Додати ще 1/3 склянки цукру і перемішати. Дочекайтеся, коли цукор почне танути.
Викладаємо мигдаль на рівну жаростойкую поверхню. Поділяємо злиплі горішки.