Рецепт Смажений мигдаль фото

Смажений мигдаль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Легка вечеря , Літні
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Горіховий смак завжди яскравий. Якщо додати пару ноток в блюдо, то це завжди відчується. Ну, а я люблю їсти горіхи просто так, з чаєм. Але в цьому випадку краще їх заздалегідь підготувати. Читайте, як.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім вам про те, як приготувати смажений мигдаль в цукрі з какао. Ласощі підійде для вегетаріанського і пісного харчування. Зробити все досить просто, головне потім десерт остудити. Його можна зберігати досить довго. А ще багато хто любить готувати це солодке на Різдво.

  • Мигдаль - 250 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Какао - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Ст. Ложка
смажений мигдаль - фото крок 1
У глибоку сковороду викладіть всі інгредієнти.
смажений мигдаль - фото крок 2
Поставте сковороду на повільний вогонь. Помішуючи, розплавте цукор.
смажений мигдаль - фото крок 3
Готуйте мигдаль, поки він не покриється цукрової скоринкою.
смажений мигдаль - фото крок 4
Горіхи повністю остудіть, розклавши їх на пергаменті. Приємного чаювання!

Схожі рецепти