Смажений мигдаль
(покроковий рецепт з фото)
Горіховий смак завжди яскравий. Якщо додати пару ноток в блюдо, то це завжди відчується. Ну, а я люблю їсти горіхи просто так, з чаєм. Але в цьому випадку краще їх заздалегідь підготувати. Читайте, як.
Сьогодні я розповім вам про те, як приготувати смажений мигдаль в цукрі з какао. Ласощі підійде для вегетаріанського і пісного харчування. Зробити все досить просто, головне потім десерт остудити. Його можна зберігати досить довго. А ще багато хто любить готувати це солодке на Різдво.
- Мигдаль - 250 грам
- Цукор - 250 грам
- Какао - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
У глибоку сковороду викладіть всі інгредієнти.
Поставте сковороду на повільний вогонь. Помішуючи, розплавте цукор.
Готуйте мигдаль, поки він не покриється цукрової скоринкою.
Горіхи повністю остудіть, розклавши їх на пергаменті. Приємного чаювання!