Мигдаль в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто ж не любить горіхи? ! А якщо це мигдаль, та ще й в шоколаді, то від цього взагалі неможливо відязикатися. Але якщо Ви його зробите будинку, це буде ще і дешевше. Приступимо!
Кількість порцій: 2
- Мигдаль - 200 грам
- Цукор - 125 грам
- Вода - 15 мілілітрів
- Обкладинка - За смаком
- Шоколад - 200 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Обсмажте мигдаль в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин, перемішайте кілька разів. Переложите в сотейник, додайте воду і цукор.
Варіть на середньому вогні, перемішуючи, доти, поки цукор не стане карамеллю і не покриє горіхи.
Зніміть з вогню і розкладіть горіхи на пергамент вільно. Остудіть повністю.
Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте корицю і перемішайте. Всипте в шоколад горіхи, перемішайте, щоб кожен горіх покрився шоколадом. Decompile волоські горіхи на пергаментним безкоштовно. Остудіть повністю.
Перекладіть з пергаменту в чашу і подавайте.
Смачного!