Рецепт Мигдаль в шоколаді фото

Мигдаль в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Шоколад , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Солодке , Десерти
Порада від кухаря: У домашніх умовах в добре закритій тарі десерт може зберігатися до одного місяця.
Час приготування: 50 хв.

Ну хто ж не любить горіхи? ! А якщо це мигдаль, та ще й в шоколаді, то від цього взагалі неможливо відязикатися. Але якщо Ви його зробите будинку, це буде ще і дешевше. Приступимо!

Кількість порцій: 2
  • Мигдаль - 200 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Вода - 15 мілілітрів
  • Обкладинка - За смаком
  • Шоколад - 200 грам
мигдаль в шоколаді - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
мигдаль в шоколаді - фото крок 2
Обсмажте мигдаль в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин, перемішайте кілька разів. Переложите в сотейник, додайте воду і цукор.
мигдаль в шоколаді - фото крок 3
Варіть на середньому вогні, перемішуючи, доти, поки цукор не стане карамеллю і не покриє горіхи.
мигдаль в шоколаді - фото крок 4
Зніміть з вогню і розкладіть горіхи на пергамент вільно. Остудіть повністю.
мигдаль в шоколаді - фото крок 5
Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте корицю і перемішайте. Всипте в шоколад горіхи, перемішайте, щоб кожен горіх покрився шоколадом. Decompile волоські горіхи на пергаментним безкоштовно. Остудіть повністю.
мигдаль в шоколаді - фото крок 6
Перекладіть з пергаменту в чашу і подавайте.
мигдаль в шоколаді - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти