Рецепт Мигдаль смажений фото

Мигдаль смажений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Зелень , Горіхи , Мигдаль , Розмарин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Солоне
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Ну що, любителі похрумтіти чимось солоним, готові до нового рецептом? Він виявився дивним і дуже смачним! А ще навіть корисним, адже зроблений з натуральних продуктів. Спробуйте!

Опис приготування:

Описала для вас, як приготувати смажений мигдаль з розмарином. Обов'язково використовуйте морську сіль, тоді смак і текстура вийдуть контрастними. Закуска має яскравий аромат, і потрібно мати силу волі, щоб відразу все не з'їсти! Вона відмінно підійде для світлого пива і деяких видів вина.

  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Мигдаль - 100 грам
  • Розмарин, гілочка - 1 штука
  • Морська сіль - За смаком
мигдаль смажений - фото крок 1
1. У глибокій сковороді розігрійте масло.
мигдаль смажений - фото крок 2
2. Потім викладіть в нього гілочку розмарину.
мигдаль смажений - фото крок 3
3. Потім викладіть очищений мигдаль. Зняти з нього шкірку можна за допомогою окропу. Просто замочіть горіхи в киплячій воді, а потім шкірка легко зійде.
мигдаль смажений - фото крок 4
4. Обсмажте горіхи на середньому вогні протягом 15 хвилин до легкого коричневого кольору.
мигдаль смажений - фото крок 5
5. Остудіть горіхи і подавайте, посипавши морською сіллю. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти