Мигдаль смажений
(покроковий рецепт з фото)
Ну що, любителі похрумтіти чимось солоним, готові до нового рецептом? Він виявився дивним і дуже смачним! А ще навіть корисним, адже зроблений з натуральних продуктів. Спробуйте!
Описала для вас, як приготувати смажений мигдаль з розмарином. Обов'язково використовуйте морську сіль, тоді смак і текстура вийдуть контрастними. Закуска має яскравий аромат, і потрібно мати силу волі, щоб відразу все не з'їсти! Вона відмінно підійде для світлого пива і деяких видів вина.
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Мигдаль - 100 грам
- Розмарин, гілочка - 1 штука
- Морська сіль - За смаком
1. У глибокій сковороді розігрійте масло.
2. Потім викладіть в нього гілочку розмарину.
3. Потім викладіть очищений мигдаль. Зняти з нього шкірку можна за допомогою окропу. Просто замочіть горіхи в киплячій воді, а потім шкірка легко зійде.
4. Обсмажте горіхи на середньому вогні протягом 15 хвилин до легкого коричневого кольору.
5. Остудіть горіхи і подавайте, посипавши морською сіллю. Насолоджуйтесь!