Мигдаль смажений

Мигдаль смажений
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Ну що, любителі похрумтіти чимось солоним, готові до нового рецептом? Він виявився дивним і дуже смачним! А ще навіть корисним, адже зроблений з натуральних продуктів. Спробуйте!

опис приготування:

Описала для вас, як приготувати смажений мигдаль з розмарином. Обов'язково використовуйте морську сіль, тоді смак і текстура вийдуть контрастними. Закуска має яскравий аромат, і потрібно мати силу волі, щоб відразу все не з'їсти! Вона відмінно підійде для світлого пива і деяких видів вина.

  • Оливкова олія— 100 мілілітрів
  • мигдаль— 100 грам
  • розмарин, гілочка— 1 штука
  • Морська сіль— За смаком
мигдаль смажений - фото крок 1 1. У глибокій сковороді розігрійте масло.

мигдаль смажений - фото крок 2 2. Потім викладіть в нього гілочку розмарину.

мигдаль смажений - фото крок 3 3. Потім викладіть очищений мигдаль. Зняти з нього шкірку можна за допомогою окропу. Просто замочіть горіхи в киплячій воді, а потім шкірка легко зійде.

мигдаль смажений - фото крок 4 4. Обсмажте горіхи на середньому вогні протягом 15 хвилин до легкого коричневого кольору.

мигдаль смажений - фото крок 5 5. Остудіть горіхи і подавайте, посипавши морською сіллю. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти

Мигдаль Бурфі

Мигдаль Бурфі

"; Мигдаль Бурфі" - це популярне індійське ласощі, яке люблять і дорослі, та діти. Готується воно на основі мигдалю з додаванням цукру і молока. Десерт виходить дійсно смачним, раджу. опис приготування: В Індії я, на превеликий жаль, ніколи не була, але про це ласощах знаю давно і вже встигла ...

читати далі
Мигдаль в карамелі

Мигдаль в карамелі

Для любителів натуральних домашніх солодощів справжньою знахідкою може стати цей вельми простий рецепт мигдалю в карамелі. хрусткі, апетитні горішки — відмінний перекус для всієї родини. опис приготування: В даному випадку класичний рецепт мигдалю в карамелі доповнений ще і жменею лісового гор...

читати далі
Цукровий мигдаль

Цукровий мигдаль

Рецепт приготування солодкого зацукрованого мигдалю. Німецька кухня. опис приготування: Мигдаль треба зварити в цукровій суміші і потім обсмажити. мигдаль— 340 грам цукор— 1/2 склянки ваніль— 1/2 штуки вода— 1/3 склянки обкладинка— 1 Чайна ложка подрібніть 1/2 ванільною палички і змішай...

читати далі
Солодкий мигдаль

Солодкий мигдаль

Рецепт приготування запеченого мигдалю в солодкої глазурі з білка, цукру і кориці. Ділюся з вами секретним рецептом нашої сім'ї, як приготувати солодкий мигдаль. Це дивовижний варіант ласощі. опис приготування: Солодкий мигдаль - легка закуска для дітей і дорослих. Прекрасне доповнення до десе...

читати далі
Смажений грейпфрут з корицею

Смажений грейпфрут з корицею

Запечені фрукти відмінно підходять для дієтичного десерту. А грейпфрут просто незамінний в будь-якій дієті як джерело вітамінів. дивиться, як приготувати смажений грейпфрут зі спеціями на десерт. опис приготування: Якщо ви не дотримуєтеся дієти, то такий смажений фрукт можна доповнити кулькою ...

читати далі