Рецепт Торт «кінь» фото

Торт «кінь»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Перед вами детальні рекомендації з оформлення незвичайно красивого тортика. Рецепт приготування торта"Кінь" залишається на вибір кондитера, основний акцент тут зроблений саме на прикрасі.

Опис приготування:

Торт"Кінь" в домашніх умовах зробити не так складно, як може здатися на перший погляд. За допомогою докладної інструкції ви зможете прикрасити його мастикою не гірше справжніх кондитерів. Можливо, з першого разу не все буде виходити, проте з досвідом приходить і майстерність.

  • Коржі - 4 штуки
  • Крем - 600 грам
  • Лепільная маса - 400 грам
  • Мастика - За смаком
  • Харчові барвники - 4-6 штук
торт
1. За улюбленим рецептом спекти коржі. Рецепт приготування торта"Кінь" може бути абсолютно будь-який на ваш смак.
торт
2. Обрізати коржі квадратами і прямокутниками, викласти за формою коні.
торт
3. Промазати коржі будь-яким кремом (в даному варіанті йогуртовий крем з полуницею).
торт
4. Коли формування тулуба готове заготовку потрібно повністю промазати лепільной масою (в даному варіанті використовується найпростіший варіант - подрібнені обрізки коржа з ​​гарячим молоком)
торт
5. Основну увагу слід приділити формуванню круглих форм заготовки. Після закінчення процесу торт слід прибрати в холодильник, щоб він добре подстіла.
торт
6. Поки остигає торт можна зайнятися головою коня. Зробити її можна з повітряного бісквіта без крему (максимум просочення сиропом), але щоб голова напевно була легкою і не впала, можна зробити її з пінополістиролу. Додатково вирізати невеликі вуха.
торт
7. Сформувати голову. Вуха прикріпити на шпажки.
торт
8. До вже застиглому торту можна додати шию. В даному варіанті використовується вершкове масло з подрібненою крихтою коржа.
торт
9. Голову помістити на шпажки.
торт
10. Одягнути голову на тулуб і все замазати лепільной масою.
торт
11. Ще раз відправити тортик в холодильник, щоб він застиг. Після поверхню конячки необхідно ретельно обмазати масляним кремом, щоб вирівняти всі складочки.
торт
12. Тепер найбільш копітка і цікавий процес - прикраса мастикою. Конячку потрібно повністю заліпити тонко розкачане мастикою.
торт
13. Відразу в процесі зробити виїмки для очей і носа. Розкачати смужку білої мастики.
торт
14. Також знадобиться смужка синьою мастики.
торт
15. Необхідно зробити невеликі надрізи і поглиблення - це буде хвіст.
торт
15. Скачати невеликі джгутики, їх потрібно досить багато.
торт
16. Акуратно приклеювати джгутики, імітуючи джгутики.
торт
17. Пам'ятайте білу смужку мастики? Її необхідно розмістити на мордочці. Тут же розташувати ще ряд джгутиків.
торт
18. Акуратно приклеїти хвіст і оформити мастикою копита.
торт
19. Не забути також помістити вуха, загорнуті в мастику. При бажанні можна додати трохи яскравих фарб - квіточок, наприклад. З білої і чорної мастики зробити очі. Ось таким може вийти торт"Кінь" в домашніх умовах.

Схожі рецепти