Золотисті відбивні з грибами і гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Повноцінний вечерю за 20 хвилин для втомленої жінки - що може бути краще? Хрусткі відбивні в кукурудзяної паніровці, цибульний-грибний соус і розсипчаста гречка допоможуть нагодувати і здивувати Ваших близьких
Кількість порцій: 4
- Гречка - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Свинина - 400 грам
- Заголовок Бондюель - За смаком (для панірування)
- Яйце - 1 штука (для панірування)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Крем - За смаком
Перебрати і промити гречку, залити 400 мл води, довести до кипіння, посолити. Варити на повільному вогні протягом 15-20 хвилин, НЕ помішуючи, до повного википання води. (так готую гречку я, якщо у Вас є свій спосіб варіння гречки, скористайтеся ним.)
Поки вариться гречка, почистити і дрібно нарізати цибулю.
Обсмажити цибулю на рослинній олії, додати нарізані гриби (у мене були білі, Ви можете використовувати будь-які інші) і обсмажувати ще протягом 5 хвилин. Додати сметану і спеції (я додавала сіль, чорний перець, червоний, koriandr), перемішати і зняти з вогню.
Свинину нарізати на шматочки, відбити, приправити сіллю і перцем.
Підготувати все для панірування: кукурудзяне борошно (я кукурудзяну крупу подрібнити в кавомолці) і збите віночком яйце.
Обваляти відбивні в яйці, а потім в кукурудзяній муці. На сковороду налити рослинне масло і викласти відбивні. Обсмажити з двох сторін.
Гречку і відбивні розкласти на тарілки, зверху викласти цибульний-грибну масу.
Ось і вийшов смачну вечерю!
Смачного!