Курячі ніжки золотисті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування золотистих курячих ніжок. За даним рецептом курячі стегенця виходять апетитними, і дуже смачними.
Для приготування курячих ніжок використовуються такі інгредієнти як: мідь, каррі, французька гірчиця, кунжут. Виходить ситно і смачно.
- Мед - 40 грам
- Французької гірчиці - 20 грам
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Курячих стегенець - 500 грам
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Рослинної олії - 20 грам
1. В першу чергу добре промиваємо курячі гомілки. Потім від шкіри їх очищаємо. У каструлю укладаємо гомілки, окропом заливаємо і, додавши сіль, хвилин десять-п'ятнадцять варимо до напівготовності.
2. Для соусу змішуємо французьку гірчицю, каррі і мед.
3. Виймаємо з води підлозі готові гомілки і даємо їм обсохнути.
4. На попередньо змащений олією лист кладемо гомілки і отриманим соусом поливаємо кожну. Хвилин 15-20 запікаємо в духовці. Гомілки, під час запікання, змащуємо соусом і перевертаємо кілька разів.
5. Обсмажуємо злегка кунжут, поки готуються гомілки. Щоб кунжут не підгорів, перекладаємо його в суху холодну ємність, як тільки він підрум'яниться.
6. Обсмаженою кунжутом посипаємо готові гомілки. Курячі ніжки золотисті готові. Смачного.