Рецепт Курячі ніжки золотисті фото

Курячі ніжки золотисті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курині ніжки
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування золотистих курячих ніжок. За даним рецептом курячі стегенця виходять апетитними, і дуже смачними.

Опис приготування:

Для приготування курячих ніжок використовуються такі інгредієнти як: мідь, каррі, французька гірчиця, кунжут. Виходить ситно і смачно.

  • Мед - 40 грам
  • Французької гірчиці - 20 грам
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Курячих стегенець - 500 грам
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Рослинної олії - 20 грам
курячі ніжки золотисті - фото крок 1
1. В першу чергу добре промиваємо курячі гомілки. Потім від шкіри їх очищаємо. У каструлю укладаємо гомілки, окропом заливаємо і, додавши сіль, хвилин десять-п'ятнадцять варимо до напівготовності.
курячі ніжки золотисті - фото крок 2
2. Для соусу змішуємо французьку гірчицю, каррі і мед.
курячі ніжки золотисті - фото крок 3
3. Виймаємо з води підлозі готові гомілки і даємо їм обсохнути.
курячі ніжки золотисті - фото крок 4
4. На попередньо змащений олією лист кладемо гомілки і отриманим соусом поливаємо кожну. Хвилин 15-20 запікаємо в духовці. Гомілки, під час запікання, змащуємо соусом і перевертаємо кілька разів.
курячі ніжки золотисті - фото крок 5
5. Обсмажуємо злегка кунжут, поки готуються гомілки. Щоб кунжут не підгорів, перекладаємо його в суху холодну ємність, як тільки він підрум'яниться.
курячі ніжки золотисті - фото крок 6
6. Обсмаженою кунжутом посипаємо готові гомілки. Курячі ніжки золотисті готові. Смачного.

Схожі рецепти