Зимовий салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
У холодну пору року організм зазвичай хоче ситних страв. Пропоную побалувати його вареними овочами в поєднанні з зеленню, курочкою і майонезній заправкою. Чи готові пробувати? запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Хочу показати вам, як приготувати зиязикай салат з куркою, горошком і овочами. Це відмінна ідея як на кожен день, так і на святковий стіл. Буряк надає страві яскраві фарби, яких так не вистачає в цей час року. В якійсь мірі цей салатик схожий на знаменитий"Олів'є" , так що рецепт напевно знайдений своїх шанувальників.
- Курка відварна - 300 грам
- Консервований горошок - 300 грам
- Яйце - 5 штук
- Картопля - 3-5 штук
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірки мариновані - 2-4 штук
- Сіль, зелень, майонез - За смаком
1. Картопля, буряк, морква, курочку і яйця потрібно відварити до готовності і остудити. А тим часом можна нарізати дрібними кубиками огірочки.
2. Слідом в салатник відправте горошок, обсушити його від рідини, а також подрібнену зелень.
3. Курку відокремте від кісточок і наріжте середніми шматочками.
4. Картопля, морква, яйця і буряк наріжте дрібними кубиками і викладіть в салатник. Додайте сіль за смаком, заправте майонезом і відправте до подачі салат в холодильник.
Смачного!
Смачного!