Салат зимовий з огірків
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати салат зиязикай з огірків. Для аромату в салат додається коріандр. Ці насіння роблять салат зі звичайних огірків ароматним і дуже смачним.
Такий спосіб консервації - відмінний варіант для утилізації будь-яких огірків, маленьких, великих і навіть перестиглих. Салат виходить пряним, з приємним кисло-солодким смаком. Дуже смачно з відвареною картоплею!
- Огірки - 1 кілограм
- Цибуля - 750 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Оцет 6% - 50 мілілітрів
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
1. Огірки вимийте. Цибулю очистіть.
2. Огірки і цибулю наріжте кільцями, закладіть в каструлю. Додайте інші інгредієнти.
3. На повільному вогні доведіть до кипіння. Варіть до зміни кольору огірків на оливковий.
4. Розкладіть салат по стерилізованих банках, закатати кришками. Укутайте в тепло, дайте охолонути. Вихід - 3 0, 5 л банки. Зберігайте в прохолодному місці.