Зимовий салат «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
У холодну пору року зазвичай хочеться балувати себе ситними, досить калорійними і смачними стравами. Ось зараз я хочу поділитися з вами класної ідеєю салату, яку, я сподіваюся, ви оціните.
Опис приготування:
Покажу, як приготувати зиязикай салат"Олів'є" з шинкою. Але відразу хочу сказати, що ви можете використовувати варену ковбасу, а також яловичину або курку, наприклад. Овочі та яйця я віддаю перевагу варити заздалегідь, тоді на весь процес йде близько півгодини. Цей, став уже класичним рецепт, точно повинен бути в кулінарній скарбничці кожної господині. Запам'ятовуйте!
- Картопля - 3 штуки (зварений"в мундирі" )
- Морква - 2 штуки (варена)
- Яйце - 5 штук (зварені круто)
- Шинка - 450 грам
- Мариновані огірки - 3-4 штук
- Консервований горошок - 1 штука (баночка)
- Сметана і майонез - За смаком (для заправки)
- Сіль і перець - За смаком
1. Заздалегідь зварені овочі та яйця очистіть, наріжте кубиками і викладіть в салатник.
2. Наріжте кубиками шинку і мариновані огірочки.
3. Додайте консервований горошок, сіль і перець за смаком. Перемішайте і заправте майонезом, змішаним в рівній пропорції зі сметаною (можна тільки майонезом).
4. Смачного!