Рецепт Журавлинна сальса фото

Журавлинна сальса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Соуси, Сальса

Дуже яскраву, апетитну і смачну ягідну сальсу я хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите доповнювати щоденні або святкові страви соусами, цей рецепт обов'язково варто взяти на замітку.

Покажу вам, як приготувати журавлинний сальсу, яка відмінно доповнить закуски або основні блюда. На сам процес у вас піде близько 15 хвилин, але перед подачею потрібно дати соусу настоятися не менше 2 годин. Використовувати можна як свіжу, так і заморожену ягоду. Спробуйте обов'язково!

  • Журавлина - 350 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Цибуля зелена - 1/3 пучка
  • Сік лимона або лайма - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Гострий перець - 1-2 штук
журавлинна сальса - фото крок 1
1. У каструльці з'єднайте воду і цукор.
журавлинна сальса - фото крок 2
2. Доведіть до кипіння і дайте цукру розчинитися.
журавлинна сальса - фото крок 3
3. Викладіть ягоди і млоїте хвилин 7 на середньому вогні.
журавлинна сальса - фото крок 4
4. Сироп з ягід злийте, надішліть їх в чашу блендера. Додайте зелень, гострий перець, сік лимона або лайма. Подрібніть все до однорідності.
журавлинна сальса - фото крок 5
5. За смаком додайте сіль і при необхідності ще цукру.
журавлинна сальса - фото крок 6
6. Накрийте харчової плівкою і відправте в холодильник настоюватися. Журавлинна сальса - це нереально смачно і ароматно!

Схожі рецепти