Рецепт Кавунова сальса фото

Кавунова сальса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Кавун
Роздільне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Соуси , Сальса
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Дивно оригінальна, пікантна і яскрава сальса - перед вами. Якщо ви любите незвичайні закуски, обов'язково зверніть увагу на цей найпростіший рецепт і повторіть його на своїй кухні.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як приготувати кавунову сальсу. Незвичайне поєднання гострого перцю і солодкої м'якоті стане справжнім вибухом смаку! Подавати до столу соус рекомендую традиційно, ретельно охолодивши попередньо або дописавши кукурудзяними чіпсами.

  • Кавун - 300 грам (м'якоть)
  • Солодкий перець - 1/2 штуки
  • Гострий перець - 1 Ст. Ложка
  • Сік лайма - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
кавунова сальса - фото крок 1
1. Очистіть солодкий перець, вимийте і подрібніть. Наріжте м'якоть кавуна, попередньо видаливши кісточки.
кавунова сальса - фото крок 2
2. Слідом подрібніть гострий перець, цибуля і петрушку.
кавунова сальса - фото крок 3
3. З'єднайте всі в глибокому салатнику. Додайте часник, сіль за смаком і сік лайма.
кавунова сальса - фото крок 4
4. Акуратно перемішайте все.
кавунова сальса - фото крок 5
5. І відправте в холодильник. Нехай кавунова сальса настоїться пару годин перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти