Кавунова сальса
(покроковий рецепт з фото)
Дивно оригінальна, пікантна і яскрава сальса - перед вами. Якщо ви любите незвичайні закуски, обов'язково зверніть увагу на цей найпростіший рецепт і повторіть його на своїй кухні.
Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як приготувати кавунову сальсу. Незвичайне поєднання гострого перцю і солодкої м'якоті стане справжнім вибухом смаку! Подавати до столу соус рекомендую традиційно, ретельно охолодивши попередньо або дописавши кукурудзяними чіпсами.
- Кавун - 300 грам (м'якоть)
- Солодкий перець - 1/2 штуки
- Гострий перець - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Очистіть солодкий перець, вимийте і подрібніть. Наріжте м'якоть кавуна, попередньо видаливши кісточки.
2. Слідом подрібніть гострий перець, цибуля і петрушку.
3. З'єднайте всі в глибокому салатнику. Додайте часник, сіль за смаком і сік лайма.
4. Акуратно перемішайте все.
5. І відправте в холодильник. Нехай кавунова сальса настоїться пару годин перед подачею.
Смачного!
Смачного!