Диневий Сальса 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування річного салату з дині, лука, perchika чилі і зелений.
Кількість порцій: 2-3
- Солодкий лук - 1/4 склянки (дрібно нарізати)
 - Braai - 2 Ст. Ложки
 - Чилі перець - 1 штука
 - Сік лайма - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1/4 чайних ложки
 

Розрізаємо диню на 2 частини.

Нарізаємо невеликими кубиками.

Ріжемо цибулю, перець чилі і Kinzu. Вичавлюємо 2 ст. Ложки соку лайма.

Змішуємо всі інгредієнти в салатниці і подаємо до столу. Смачного!