Рецепт Ананасова сальса фото

Ананасова сальса
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Фрукти, Ананас
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт, Полудень
Салати, Соуси

Ананасова сальса - це щось середнє між соусом і салатом. У Мексиці ананасовий сальсу традиційно подають до м'ясних і рибних страв як гарнір. Просто, швидко і свіжо.

Ананасова сальса не входить ні в одну загальноприйняту в слов'янських країнах категорію страв. Ананасова сальса не схожа ні на салат, ні на соус, ні на гарнір. У Мексиці сальсу, що є сумішшю дрібно нарізану овочів і фруктів, прийнято вважати соусом. Особисто мені все одно, як називати ананасовий сальсу - головне, що це простий у приготуванні і дуже смачний акомпанемент до більшості страв з м'яса, риби або птиці.

  • Ананас свіжий - 1/2 штуки
  • Червоний перець - 1/2 штуки
  • Перець халапеньо - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 6 штук
  • М'якоть кокоса - 1/2 склянки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
ананасова сальса - фото крок 1
Складові.
ананасова сальса - фото крок 2
Ананас чистим, нарізаємо дрібними кубиками.
ананасова сальса - фото крок 3
Аналогічно дрібними кубиками нарізаємо перець.
ананасова сальса - фото крок 4
Так само ріжемо перчики халапеньо. Змішуємо всі нарізане.
ананасова сальса - фото крок 5
Додаємо в сальсу зелена цибуля.
ананасова сальса - фото крок 6
Туди ж додаємо м'якоть кокоса.
ананасова сальса - фото крок 7
Вичавлюємо трохи лимонного соку.
ананасова сальса - фото крок 8
Додаємо дрібно нарізану кінзу.
ананасова сальса - фото крок 9
Перемішуємо.
ананасова сальса - фото крок 10
Ананасова сальса готова!

Схожі рецепти