Кавунова часточка
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачний, ніжний, легкий салатик підходить для будь-якого святкового столу
М'ясо куряче відваріть до готовності, разом з м'ясом відваріть яйця в круту. Картопля теж відварити до готовності .Рибу консервовану розім'яти виделкою, цибуля ріпчаста поріжте на дрібні кубики і замочіть його в оцті на 15-20мін.Огірок натріть на крупній тертці, помідор поріжте маленькими кубікамі.Мясо варене наріжте соломкою і обсмажте його в рослинній олії до золотистої корочкі.Куріние яйця натріть на дрібній терке.І так починаємо викладати слоі.1-ий слой.Обжаренное м'ясо викладаємо у вигляді кавунової часточки трохи Майонезу і трохи солі. 2-ий слой.Риба консервована і зверху на рибу мариновану цибулю, так само змастіть трохи Майонезу солі НЕ надо.3-й слой.Яйца курячі змастіть Майонезом.4-й слой.Картопля натертий на дрібній тертці так само змастити його Майонезом, посоліть.Натертий огірок викласти з боків у вигляді кавунової кожуркі а помідор у вигляді мякоті.Олівкі розріжте навпіл і покладіть їх як косточкі.Пріятного апетиту! !!
- М'ясо куряче - 200 грам
- Яйця курячі - 3-4 штук
- Консервована риба (оСЕЛЕДЕЦЬ) - 1 Склянка
- ЦИБУЛЯ РІПЧАСТА - 1 часточка
- Огірок - 1 штука
- Помідор свіжий - 1-2 штук
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Картопля - 2 штуки
- Оливки - 2 штуки