Салат «часточка кавуна»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається не тільки готувати смачно, але і подавати до столу оригінально оформлені страви, тоді поповнити вашу кулінарну колекцію пропоную цим класним і зовсім нескладним рецептом.
Напевно це оригінальне блюдо прикрасить ваш святковий стіл. Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати салат "часточка кавуна" з овочами і курочкою. При бажанні, до речі, курку можете замінити відвареним м'ясом. Це нескладний варіант з простих інгредієнтів, який здивує і видом, і смаком.
- Куряче філе - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Оливки - 100 грам
- Помідори - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Сіль і майонез - За смаком
1. Відваріть куряче філе, остудіть і подрібніть кубиками. Сир натріть на тертці (частина відкладіть в сторону). Оливки обсушити, кілька штучок відкладіть, інші подрібніть. Надішліть все в глибоку миску, посоліть і заправте майонезом.
2. Викладіть салат на тарілку для подачі, сформувавши ось таку "часточку" .
3. Вимийте і висушіть помідори і огірок. Перші наріжте дрібними кубиками, а огірочок натріть на тертці.
4. Викладіть помідор, імітуючи м'якоть кавуна.
5. Далі - тонка смужка раніше відкладеного тертого сиру і огірочок.
6. А кавуновими кісточками будуть шматочки оливок. Краса? Обов'язково спробуйте повторити рецепт в домашніх умовах.