Зелені помідори в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Недорогу, досить оригінальну і смачненьку закуску хочу запропонувати вам спробувати. Я покажу, як приготувати зелені помідори в паніровці. Zaintrigovanи? дивіться, все дуже просто.
Варіантів використання зелених помідорів чимало, але цей інтригуючий рецепт спробувати обов'язково варто! Як панірування в даному випадку використовується кукурудзяна крупа, але ви можете взяти і сухарі, буде теж дуже класно. При подачі доповніть помідори соусом до смаку і порадуйте себе, близьких і гостей.
- Зелені помідори - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка (або кукурудзяна крупа)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте помідори, обсушити їх і наріжте середніми кружечками.
2. Підсолити трохи за смаком. Залиште на кілька хвилин.
3. За цей час підготуйте 3 ємності для панірування: з борошном, кефіром, кукурудзяною крупою або панірувальними сухарями.
4. Паперовою серветкою промокніть помідори.
5. Додайте трохи перцю і трішки цукру.
6. Викладіть скибочку помідора спочатку в борошно, а потім в кефір і кукурудзяну крупу.
7. Розігрійте вершкове і рослинне масло на сковороді.
8. Викладіть помідори, смажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.
9. Перед подачею на стіл викладіть зелені помідори в паніровці на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло. Смачного!