Зефір з персиків

Зефір з персиків
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 14 г. 0 хв.
Дуже багато боятися готувати зефір в домашніх умовах. Насправді, це дуже цікавий і захоплюючий процес. Давайте сьогодні розвінчаємо міф про його трудомісткості і приготуємо персиковий зефір.

опис приготування:

Строго дотримуючись процес приготування, ви обов'язково отримаєте гідний результат. Відмінне частування для сімейного чаювання!

  • персики— 3 штуки(середні)
  • цукор— 550 грам(50 грам — в пектині, 400 грам — в сироп, 100 грам — для основи)
  • пектин яблучний— 10 грам
  • вода— 150 мілілітрів(+2 ст.л. — в пюре, + 2 ст.л. — для лимонної кислоти)
  • Яєчний білок— 1 штука
  • Лимонна кислота— 3 грами
Зефір з персиків - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Зефір з персиків - фото крок 2 Персики розріжте на часточки і распарьте зручним способом. Це може бути мікрохвильовка (з 3-4 хвилини) або духовка, при 180 градусах протягом 7-10 хвилин.

Зефір з персиків - фото крок 3 Злегка охолодіть і протріть через сито.

Зефір з персиків - фото крок 4 У вас повинно вийти 150-200 грам пюре.

Зефір з персиків - фото крок 5 В окремій чаші змішайте пектин і 50 грам цукру.

Зефір з персиків - фото крок 6 Додайте підготовлене пюре і 2 ст.л. води.

Зефір з персиків - фото крок 7 Перемішайте і залиште на 1 час.

Зефір з персиків - фото крок 8 Зваріть на середньому вогні сироп з 400 грам цукру і 150 мл. води, після закипання протягом 7-10 хвилин.

Зефір з персиків - фото крок 9 Збийте білок з 100 грам цукру і персиковим пюре до утворення пишної піни.

Зефір з персиків - фото крок 10 безперервно збиваючи, додайте гарячий цукровий сироп тонкою цівкою. збивайте 7 хвилин.

Зефір з персиків - фото крок 11 розведіть 3 г. лимонної кислоти в 2 ст.л. гарячої води і введіть в масу. Ще раз збийте протягом 1-2 хвилин. У результаті повинна вийти об'ємна маса, яка добре тримає форму.

Зефір з персиків - фото крок 12 За допомогою кондитерського мішка відсадити невеликі заготовки на пергаментний папір або харчову плівку. Залиште при кімнатній температурі на 12 годин.

Зефір з персиків - фото крок 13 З плином часу з'єднайте заготовки і обваляйте в цукровій пудрі. Перекладіть в паперову коробку.

Зефір з персиків - фото крок 14 Зефір готовий. Смачного!

Схожі рецепти

Дієтичний зефір

Дієтичний зефір

можливо, дієтичний зефір в домашніх умовах краще ласощі для тих, хто стежить за своєю фігурою. Ніжний і апетитний, він стане відмінним варіантом десерту або перекусу протягом дня. опис приготування: Цей рецепт приготування дієтичного зефіру стане знахідкою для всіх любителів ніжних і повітряни...

читати далі
Домашній зефір зі слив

Домашній зефір зі слив

Хочу звернути вашу увагу на те, що будь-який зефір готується тільки на агар-агар, ніякого желатину не може бути в складі. Желатин не стабільний і при кімнатній температурі він буде танути. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати "; Домашній зефір зі слив ";. Кількість зефірі...

читати далі
Полуничний зефір (ніжний і повітряний)

Полуничний зефір (ніжний і повітряний)

обов'язково подивіться, як приготувати полуничний зефір (ніжний і повітряний) в домашніх умовах, так як він виходить набагато смачніше покупного. Це зовсім нескладно, досить дотримуватися рецепт. опис приготування: Під час приготування зефіру головне - дотримуватися пропорції інгредієнтів і т...

читати далі
Полуничний зефір

Полуничний зефір

Як складно приготувати зефір самостійно, думаєте ви? зовсім нескладно! смачний, ніжний, натуральний і ароматний зефір, та ще й полуничний, легко готувати з простим рецептом на увазі. Дивіться самі! опис приготування: За цим рецептом можна готувати зефір і з іншими ягодами і фруктами: наприклад...

читати далі
Морозиво «Зефір»

Морозиво «Зефір»

Морозиво "; Зефір" — прекрасний домашній десерт, приготований з вершків, цукру і ніжного йогурту. Готується дуже швидко і просто. якщо бажаєте, для зручності можна зробити морозиво на паличці. опис приготування: Приготуємо морозиво "; Зефір" в домашніх умовах. Збиваємо вершки з цукром і ванілі...

читати далі