Зубатка з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування смачного і ситної вечері, відмінним варіантом стане риба запечена в духовці. До неї можна приготувати гарнір з картоплі або рису. Спробуйте!
Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які овочі. За бажанням можна додати трохи грибів. Беріть рецепт на замітку!
- Зубатка - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 100 грам (твердий)
- Рослинна олія - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Для приготування риби в духовці підготуйте необхідні інгредієнти. Філе зубатки попередньо необхідно розморозити. Овочі очистіть і промийте від забруднень.
Форму для запікання змастіть трохи рослинним маслом. Лук наріжте півкільцями і розкладіть рівномірно по дну форми.
Рибу нарізати на шматочки і розкладіть поверх лука. За смаком посипте сіллю і спеціями для риби.
Очищену моркву натріть на крупній тертці і розкладіть поверх риби.
Помідори наріжте на скибочки і розкладіть рівномірним шаром по всій поверхні.
Верх страви посипте тертим сиром і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Готову рибу подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!