Рецепт Zavivanets з limonom фото

Zavivanets з limonom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Тісто
На святковий стіл
Випічка, Пироги, Кисле

Рецепт приготування дуже смачного десертного рулету по-болгарськи.

Щоб виготовити начинку для рулету, пропустіть лимони через м'ясорубку, а потім змішайте їх зі склянкою цукру і прогрійте. Натріть на дрібній тертці моркву і перемішайте з лимоном.

Тісто місить з борошна, яйця, сметани, масла і цукру, який залишився. Консистенція повинна бути не надто крутий. Після того, як ви замісили, залиште тісто на 2 годину, накривши серветкою.

Після готовності розкачайте його, змастіть яєчними білками по всій площі. За середині коржа викладіть лимонно-морквяні начинку і скачайте тісто рулетом. Після знову змастіть його білком і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 200 З.

Готовий завиванець остудіть, а потім прикрасьте цукровою пудрою.


  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Крем - 1/2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки (варена )
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Білки яєчні - 2 штуки
  • Лимони - 2 штуки
  • Цукор - 250 грам
Щоб виготовити начинку для рулету, пропустіть лимони через м'ясорубку, а потім змішайте їх зі склянкою цукру і прогрійте. Натріть на дрібній тертці моркву і перемішайте з лимоном.

Тісто місить з борошна, яйця, сметани, масла і цукру, який залишився. Консистенція повинна бути не надто крутий. Після того, як ви замісили, залиште тісто на 2 годину, накривши серветкою.

Після готовності розкачайте його, змастіть яєчними білками по всій площі. За середині коржа викладіть лимонно-морквяні начинку і скачайте тісто рулетом. Після знову змастіть його білком і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 200 З.

Готовий завиванець остудіть, а потім прикрасьте цукровою пудрою.

Схожі рецепти