Zavivanets з limonom
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дуже смачного десертного рулету по-болгарськи.
Щоб виготовити начинку для рулету, пропустіть лимони через м'ясорубку, а потім змішайте їх зі склянкою цукру і прогрійте. Натріть на дрібній тертці моркву і перемішайте з лимоном.
Тісто місить з борошна, яйця, сметани, масла і цукру, який залишився. Консистенція повинна бути не надто крутий. Після того, як ви замісили, залиште тісто на 2 годину, накривши серветкою.
Після готовності розкачайте його, змастіть яєчними білками по всій площі. За середині коржа викладіть лимонно-морквяні начинку і скачайте тісто рулетом. Після знову змастіть його білком і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 200 З.
Готовий завиванець остудіть, а потім прикрасьте цукровою пудрою.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Крем - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Морква - 2 штуки (варена )
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Білки яєчні - 2 штуки
- Лимони - 2 штуки
- Цукор - 250 грам
Тісто місить з борошна, яйця, сметани, масла і цукру, який залишився. Консистенція повинна бути не надто крутий. Після того, як ви замісили, залиште тісто на 2 годину, накривши серветкою.
Після готовності розкачайте його, змастіть яєчними білками по всій площі. За середині коржа викладіть лимонно-морквяні начинку і скачайте тісто рулетом. Після знову змастіть його білком і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 200 З.
Готовий завиванець остудіть, а потім прикрасьте цукровою пудрою.